דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט פטריות בסויה ודבש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט פטריות בסויה ודבש

סלט פטריות בסויה ודבש

(2)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: סיגל ברמר
חריף, מתוק ומלוח משתלבים נפלא ליצירת סלט חם ומיוחד

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  סלסילות
פטריות שמפיניון טריות שטופות וחצויות
2  כפות
שמן זית
3  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
2  כפות
דבש
1  כף
סוכר חום
0.5  כפית
צ'ילי גרוס
0.25  שן
שום מגורדת דק
0.25  כפית
מלח
2  כפות
שומשום קלוי (במחבת בלי שמן)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    רוטב: מניחים בקערית 3 כפות סויה, 2 כפות דבש, כף סוכר חום, צ'ילי, רבע שן שום מגרודת דק ורבע כפית מלח. לערבב היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר שטוח מחממים את השמן, ומוסיפים את הפטריות, ומטגנים כדקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הרוטב שהכנו, מגבירים את להבת הגז למקסימום. מטגנים את הפטריות ברוטב, מנענעים את הסיר מדי פעם, עד לצמצום הנוזלים ולהתקרמלות הפטריות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים לצלחת הגשה, מצננים מעט ,מפזרים את השומשום הקלוי. מגישים בטמפרטורת החדר.
סלט פטריות בסויה ודבש

שלב 1 מתוך 4

רוטב: מניחים בקערית 3 כפות סויה, 2 כפות דבש, כף סוכר חום, צ'ילי, רבע שן שום מגרודת דק ורבע כפית מלח. לערבב היטב.

סלט פטריות בסויה ודבש

שלב 2 מתוך 4

בסיר שטוח מחממים את השמן, ומוסיפים את הפטריות, ומטגנים כדקה.

סלט פטריות בסויה ודבש

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את הרוטב שהכנו, מגבירים את להבת הגז למקסימום. מטגנים את הפטריות ברוטב, מנענעים את הסיר מדי פעם, עד לצמצום הנוזלים ולהתקרמלות הפטריות.

סלט פטריות בסויה ודבש

שלב 4 מתוך 4

מעבירים לצלחת הגשה, מצננים מעט ,מפזרים את השומשום הקלוי. מגישים בטמפרטורת החדר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים