מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
מתבלים כל ירק בנפרד בתבלינים ושמן זית, מסדרים על תבנית עם נייר אפיה וצולים בתנור כ-20 דקות – עד שהירקות מוכנים ולא רכים מדי.
שלב 2
10 דקות
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
שלב 3
3 דקות
שמים את הפסטה בקערת הגשה גדולה.
מוסיפים מעל את הירקות הקלויים ואת התפוחים.
שלב 4
2 דקות
מכינים את הרוטב: מחממים חומץ בלסמי ודבש יחד במיקרוגל, עד שכל הדבש נמס והחומץ מצטמצם מעט. מוסיפים שמן זית מלח ופלפל ומערבבים.
הערות 0