מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
מתבלים כל ירק בנפרד בתבלינים ושמן זית, מסדרים על תבנית עם נייר אפיה וצולים בתנור כ-20 דקות – עד שהירקות מוכנים ולא רכים מדי.
שלב 2
10 דקות
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
שלב 3
3 דקות
שמים את הפסטה בקערת הגשה גדולה.
מוסיפים מעל את הירקות הקלויים ואת התפוחים.
שלב 4
2 דקות
מכינים את הרוטב: מחממים חומץ בלסמי ודבש יחד במיקרוגל, עד שכל הדבש נמס והחומץ מצטמצם מעט. מוסיפים שמן זית מלח ופלפל ומערבבים.
מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
מתבלים כל ירק בנפרד בתבלינים ושמן זית, מסדרים על תבנית עם נייר אפיה וצולים בתנור כ-20 דקות – עד שהירקות מוכנים ולא רכים מדי.
שלב 2
מתוך
5
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
שלב 3
מתוך
5
שמים את הפסטה בקערת הגשה גדולה.
מוסיפים מעל את הירקות הקלויים ואת התפוחים.
שלב 4
מתוך
5
מכינים את הרוטב: מחממים חומץ בלסמי ודבש יחד במיקרוגל, עד שכל הדבש נמס והחומץ מצטמצם מעט. מוסיפים שמן זית מלח ופלפל ומערבבים.
הערות 0