שוטפים תחת מי ברז קרים ומניחים במסננת עד שכל הנוזלים ינוקזו, מעבירים לקערה.
שלב 3
0 דקות
בינתיים מבשלים את הנקניקיות ומצננים, פורסים לפלחים דקים ומוסיפים לקערה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הגבינה המגורדת, את הגמבה והשמיר. מערבבים היטב.
שלב 5
0 דקות
בקערית קטנה מערבבים מיונית יחד עם חרדל, קטשופ ומיץ לימון, יוצקים לקערה ומערבבים, אם יש צורך מתבלים במלח ופלפל. מעבירים לקערה שקופה, מכסים ביריעת ניילון ומצננים במקרר עד להגשה.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים 12-10 דקות.
שלב 2
מתוך
5
שוטפים תחת מי ברז קרים ומניחים במסננת עד שכל הנוזלים ינוקזו, מעבירים לקערה.
שלב 3
מתוך
5
בינתיים מבשלים את הנקניקיות ומצננים, פורסים לפלחים דקים ומוסיפים לקערה.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את הגבינה המגורדת, את הגמבה והשמיר. מערבבים היטב.
שלב 5
מתוך
5
בקערית קטנה מערבבים מיונית יחד עם חרדל, קטשופ ומיץ לימון, יוצקים לקערה ומערבבים, אם יש צורך מתבלים במלח ופלפל. מעבירים לקערה שקופה, מכסים ביריעת ניילון ומצננים במקרר עד להגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0