דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט פתיתים ועוף מפורק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט פתיתים ועוף מפורק

סלט פתיתים ועוף מפורק

(0)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: חן קורן
נשאר עוף משבת? יופי, תכינו סלט קליל וטעים מלא ברכיבים טובים ואהובים

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
עוף שנשאר במקרר
1  חבילה
פתיתים אפויים קוסקוס
3.33  כוסות
מים רותחים
0.5 
בצל סגול
1 
מלפפונים
1  גבעול
סלרי
3  גבעולים
עירית או בצל ירוק
8  ענפי
כוסברה קצוצה
6  עלים
נענע
1  כף
אגוזי פקאן מסוכרים קלוי או טבעי (אפשר כל אגוז שרוצים)
2  כפיות
שמן זית
1  כף
מיץ לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    להכנת הפתיתים, אחד, אחד - שמים בסיר שמן זית, מלח ואת הפתיתים. על אש בינונית, מערבבים כל הזמן, עד שהפתיתים משחימים וקלויים יפה. מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים וסוגרים חצי כיסוי. מנמיכים את הלהבה. כל כמה דקות מערבבים וסוגרים חצי כיסוי. הפתיתים מוכנים כשהמים נגמרו לגמרי, למרות שזה אולי נראה עוד לח ודביק. סוגרים כיסוי מלא ונותנים לזה רגע לעמוד. אחרי 4-5 דקות, פותחים, מערבבים וזה מוכן.
  • שלב 2

    3 דקות
    מצננים וחותכים את הירקות קצוץ, קצוץ.
  • שלב 3

    2 דקות
    מפוררים את העוף פנימה. מתבלים בשמן זית, פלפל ומלח, מעט לימון סחוט. מערבבים ומגישים.
סלט פתיתים ועוף מפורק

שלב 1 מתוך 3

שלב  1 שלב  1

להכנת הפתיתים, אחד, אחד - שמים בסיר שמן זית, מלח ואת הפתיתים. על אש בינונית, מערבבים כל הזמן, עד שהפתיתים משחימים וקלויים יפה. מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים וסוגרים חצי כיסוי. מנמיכים את הלהבה. כל כמה דקות מערבבים וסוגרים חצי כיסוי. הפתיתים מוכנים כשהמים נגמרו לגמרי, למרות שזה אולי נראה עוד לח ודביק. סוגרים כיסוי מלא ונותנים לזה רגע לעמוד. אחרי 4-5 דקות, פותחים, מערבבים וזה מוכן.

סלט פתיתים ועוף מפורק

שלב 2 מתוך 3

שלב  2 שלב  2

מצננים וחותכים את הירקות קצוץ, קצוץ.

סלט פתיתים ועוף מפורק

שלב 3 מתוך 3

שלב  3 שלב  3

מפוררים את העוף פנימה. מתבלים בשמן זית, פלפל ומלח, מעט לימון סחוט. מערבבים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • סלטים
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחה קלה
  • אמצע שבוע
  • מנת ירקות/פירות
  • אוכל מקומי
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • אוכל טבעוני
  • מאכלים קרים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים