מכינים את הקינואה: מטגנים בטיפונת שמן, מוסיפים שתי כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כעשרים דקות עד שכל המים נספגים. מערבבים מדי פעם. כשהקינואה מוכנה מסירים מהאש.
שלב 2
0 דקות
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה.
שלב 3
0 דקות
מזהיבים את הבצל הקצוץ בארבע כפות שמן בסיר גדול. בינתיים שוטפים את הפטריות וקוצצים לריבועים בגודל זית.
שלב 4
0 דקות
כשהבצל זהוב, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד ארבע-חמש דקות, עד שגם הן מזהיבות וגומרות להפריש את נוזליהן. מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים לסיר את הקינואה והקוסקוס, בוחשים היטב ומשהים על האש עד שהתבשיל חם.
שלב 5
0 דקות
מסירים מהאש ומוסיפים את הטחינה והמים. מערבבים היטב ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מכינים את הקינואה: מטגנים בטיפונת שמן, מוסיפים שתי כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כעשרים דקות עד שכל המים נספגים. מערבבים מדי פעם. כשהקינואה מוכנה מסירים מהאש.
שלב 2
מתוך
5
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה.
שלב 3
מתוך
5
מזהיבים את הבצל הקצוץ בארבע כפות שמן בסיר גדול. בינתיים שוטפים את הפטריות וקוצצים לריבועים בגודל זית.
שלב 4
מתוך
5
כשהבצל זהוב, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד ארבע-חמש דקות, עד שגם הן מזהיבות וגומרות להפריש את נוזליהן. מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים לסיר את הקינואה והקוסקוס, בוחשים היטב ומשהים על האש עד שהתבשיל חם.
שלב 5
מתוך
5
מסירים מהאש ומוסיפים את הטחינה והמים. מערבבים היטב ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0