דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט קינואה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט קינואה

סלט קינואה

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פצצת הבריאות הזאת תספק לכם הרבה מהחלבון שאתם צריכים, ומלאה בטעמים הורסים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
קינואה
1.5  כוסות
מים
0.5  זר
פטרוזיליה
0.5  זר
נענע
3  גבעולים
בצל ירוק
100  גרם
משמשים חצויים (שוקלים אחרי הוצאת החרצנים) קצוצים
100  גרם
צימוקים
3  כפות
שמן זית
1  כף
חומץ או חומץ פירותי אחר, או מיץ לימון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
צנוברים (לא חייבים)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הקינואה: מחממים סיר קטן עם מעט שמן, מוסיפים את הקינואה ומטגנים תוך ערבוב במשך דקה. מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים עשר דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור עוד חמש דקות. מערבבים את הקינואה ומניחים להתקרר. הקינואה במיטבה כשהיא במרקם קרנצ'י ולא דייסתי.
  • שלב 2

    0 דקות
    בזמן שהקינואה מתבשלת מכינים את שאר מרכיבי הסלט: מקצצים דקדק פטרוזיליה, נענע ובצל ירוק. מעבירים לקערה קטנה ומוסיפים משמשים קצוצים וצימוקים, או אוכמניות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את הקינואה (לאחר שהתקררה) עם שאר מרכיבי הסלט, מוסיפים שמן וחומץ, מלח ופלפל. אם מצליחים להתאפק מכניסים את הסלט למקרר לשעה-שעתיים לפני ההגשה. הסלט הזה משתבח אחרי יום במקרר.
סלט קינואה

שלב 1 מתוך 3

מבשלים את הקינואה: מחממים סיר קטן עם מעט שמן, מוסיפים את הקינואה ומטגנים תוך ערבוב במשך דקה. מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים עשר דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור עוד חמש דקות. מערבבים את הקינואה ומניחים להתקרר. הקינואה במיטבה כשהיא במרקם קרנצ'י ולא דייסתי.

סלט קינואה

שלב 2 מתוך 3

בזמן שהקינואה מתבשלת מכינים את שאר מרכיבי הסלט: מקצצים דקדק פטרוזיליה, נענע ובצל ירוק. מעבירים לקערה קטנה ומוסיפים משמשים קצוצים וצימוקים, או אוכמניות.

סלט קינואה

שלב 3 מתוך 3

מערבבים את הקינואה (לאחר שהתקררה) עם שאר מרכיבי הסלט, מוסיפים שמן וחומץ, מלח ופלפל. אם מצליחים להתאפק מכניסים את הסלט למקרר לשעה-שעתיים לפני ההגשה. הסלט הזה משתבח אחרי יום במקרר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • קטניות
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא ביצים
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים