המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים היטב בקערה את כל הרכיבים, למעט הסלמון, בעזרת מטרפה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים את הדגים בתבנית תנור מתאימה, מוזגים מעליהם את הרוטב ומשהים במקרר כשעה.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים את הדגים 10 דקות עם כיסוי של נייר כסף.
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות, או עד השחמה רצויה.
ניתן לזרות מעל שומשום ובצל ירוק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
אוי זה מעולה!
האם צריך את כל סוגי השמן למתכון?
הסלמון הוא דג שמן , למה יש צורך להוסיף 3 כפות שמן ?
ומתי שמים את השמן לטיגון?
האם ניתן להחליף דבש בסילאן?
כן!
אהבתי מאוד זה טעים מאוד
כן דבורה
פילה עם או בלי העור?
מאוד
הצג מתכונים נוספים
הערות 10