דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלמון ברוטב אסייתי וציפוי פריך
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלמון ברוטב אסייתי וציפוי פריך

סלמון ברוטב אסייתי וציפוי פריך

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: שרית פשה
במינימום זמן ועבודה קבלו מנה חגיגית ומרשימה שמגישים למרכז השולחן, עם טוויסט פריך ועדין שמשדרג את המראה והטעם

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  נתח
סלמון שלם
2  כפות
רוטב סויה קלאסי אסם
4  כפות
רוטב צ'ילי מתוק
2  כפות
רוטב טריאקי 290 מ"ל
3  שיני
שום כתוש
0.5 
לימון סחוט
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כוס
מים
1  כוס
פירורי לחם פירורית זהב (לציפוי)
2  כפות
שמן קנולה (לציפוי)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 2

    1 דקות
    על גבי תבנית עם נייר אפייה שמים את נתח הסלמון.
  • שלב 3

    2 דקות
    מערבבים את כל הרכיבים (למעט שמן הקנולה והפירורית זהב) לרוטב אחיד, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. שופכים על הדג ומעסים.
  • שלב 4

    1 דקות
    מערבבים את השמן והפירורית ומפזרים מעל הדג. מקשטים בלימון.
  • שלב 5

    15 דקות
    אופים כ- 15-20 דקות.
סלמון ברוטב אסייתי וציפוי פריך

שלב 1 מתוך 5

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

סלמון ברוטב אסייתי וציפוי פריך

שלב 2 מתוך 5

על גבי תבנית עם נייר אפייה שמים את נתח הסלמון.

סלמון ברוטב אסייתי וציפוי פריך

שלב 3 מתוך 5

מערבבים את כל הרכיבים (למעט שמן הקנולה והפירורית זהב) לרוטב אחיד, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. שופכים על הדג ומעסים.

סלמון ברוטב אסייתי וציפוי פריך

שלב 4 מתוך 5

מערבבים את השמן והפירורית ומפזרים מעל הדג. מקשטים בלימון.

סלמון ברוטב אסייתי וציפוי פריך

שלב 5 מתוך 5

אופים כ- 15-20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • על האש
  • חברים
  • רטבים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מהתנור
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • מטבח עולמי
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מנות צלויות
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בלינצ'ס סלמון

    בלינצ'ס סלמון

    30 דקות קל
  • סלמון עם ירקות

    סלמון עם ירקות

    60 דקות בינוני
  • דג סלמון מבושל עם אורז

    דג סלמון מבושל עם אורז

    30 דקות בינוני
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים