דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סמבוסק במילוי גבינה מלוחה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סמבוסק במילוי גבינה מלוחה

סמבוסק במילוי גבינה מלוחה

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
סמבוסק עיראקי אפוי במילוי גבינה מלוחה שכל בני המשפחה יאהבו

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
קמח שמרים לפיצה 1 קג אסם (כ-500 גרם)
0.5  כפית
מלח
100  גרם
חמאה רכה
1.5  כוסות
מים (250 מ"ל)
250  גרם
גבינה צפתית מגורדת גס
1  גביע
גבינה לבנה 5%
1  כף
קמח לבן
1 
ביצה
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מלית: מערבבים בקערה את הגבינה המלוחה, הגבינה הלבנה, הקמח והביצה.
  • שלב 2

    7 דקות
    בצק: שופכים לקערה קמח שמרים, מים, חמאה ולשים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 7 דקות עד שמתקבל בצק חלק, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח.
  • שלב 3

    60 דקות
    מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ומשאירים לתפוח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו למשך כשעה.
  • שלב 4

    0 דקות
    כשהבצק תפוח, לשים להוצאת האוויר ומרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים בכוס.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים כף מהמלית על כל עיגול, מקפלים לחצי עיגול ומהדקים היטב.
  • שלב 6

    30 דקות
    מניחים את הכיסנים על תבנית אפייה משומנת או מרופדת בנייר אפייה, מברישים אותם בביצה טרופה ואופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות כ-30 דקות או עד להזהבה.
סמבוסק במילוי גבינה מלוחה

שלב 1 מתוך 6

מלית: מערבבים בקערה את הגבינה המלוחה, הגבינה הלבנה, הקמח והביצה.

סמבוסק במילוי גבינה מלוחה

שלב 2 מתוך 6

בצק: שופכים לקערה קמח שמרים, מים, חמאה ולשים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 7 דקות עד שמתקבל בצק חלק, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח.

סמבוסק במילוי גבינה מלוחה

שלב 3 מתוך 6

מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ומשאירים לתפוח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו למשך כשעה.

סמבוסק במילוי גבינה מלוחה

שלב 4 מתוך 6

כשהבצק תפוח, לשים להוצאת האוויר ומרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים בכוס.

סמבוסק במילוי גבינה מלוחה

שלב 5 מתוך 6

מניחים כף מהמלית על כל עיגול, מקפלים לחצי עיגול ומהדקים היטב.

סמבוסק במילוי גבינה מלוחה

שלב 6 מתוך 6

מניחים את הכיסנים על תבנית אפייה משומנת או מרופדת בנייר אפייה, מברישים אותם בביצה טרופה ואופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות כ-30 דקות או עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    40 דקות בינוני
  • סמבוסק פטריות

    סמבוסק פטריות

    110 דקות בינוני
  • סמבוסק במילוי בשר

    סמבוסק במילוי בשר

    180 דקות בינוני
  • סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים