דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות

סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
בצק פריך ומטוגן מתפקע ממילוי פטריות לוהטות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2  כפות
סוכר לבן
0.5  כוס
שמן זית
0.5  כוס
שמן קנולה
2  כוסות
מים
1  כף
מלח
3  כפות
שמן קנולה
2  סלסילות
פטריות שמפיניון
4  שיני
שום
6  כפות
שמן קנולה
1  כפית
בזיליקום
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0.5  ליטר
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את כל החומרים היבשים מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את המים והשמן בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים, עד להכפלת הנפח.
  • שלב 4

    0 דקות
    קוצצים את שיני השום ומטגנים קלות במחבת עם שמן.
  • שלב 5

    0 דקות
    פורסים את הפטריות ומוסיפים למחבת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים בזיליקום יבש, מלח ופלפל שחור, ומקפיצים עד שהנוזלים מצטמצמים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מסננים ומצננים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.
  • שלב 9

    0 דקות
    במשטח מקומח מרדדים כל חלק למלבן דק.
  • שלב 10

    0 דקות
    חורצים עיגולים באמצעות ספל רחב. מניחים בכל עיגול כפית גדושה של מלית ומקפלים לצורת חצי ירח. מהדקים עם מזלג בקצוות.
  • שלב 11

    0 דקות
    מניחים להתפחה בתבנית אפייה משומנת כשהם מכוסים במגבת עד להכפלת הנפח.
  • שלב 12

    0 דקות
    מטגנים בטיגון עמוק עד שהסמבוסק משחים.
  • שלב 13

    0 דקות
    מצננים ומגישים.
סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות

שלב 1 מתוך 13

מניחים את כל החומרים היבשים מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה.

סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות

שלב 2 מתוך 13

מוסיפים את המים והשמן בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.

סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות

שלב 3 מתוך 13

מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים, עד להכפלת הנפח.

סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות

שלב 4 מתוך 13

קוצצים את שיני השום ומטגנים קלות במחבת עם שמן.

סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות

שלב 5 מתוך 13

פורסים את הפטריות ומוסיפים למחבת.

סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות

שלב 6 מתוך 13

מוסיפים בזיליקום יבש, מלח ופלפל שחור, ומקפיצים עד שהנוזלים מצטמצמים.

סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות

שלב 7 מתוך 13

מסננים ומצננים.

סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות

שלב 8 מתוך 13

מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.

סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות

שלב 9 מתוך 13

במשטח מקומח מרדדים כל חלק למלבן דק.

סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות

שלב 10 מתוך 13

חורצים עיגולים באמצעות ספל רחב. מניחים בכל עיגול כפית גדושה של מלית ומקפלים לצורת חצי ירח. מהדקים עם מזלג בקצוות.

סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות

שלב 11 מתוך 13

מניחים להתפחה בתבנית אפייה משומנת כשהם מכוסים במגבת עד להכפלת הנפח.

סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות

שלב 12 מתוך 13

מטגנים בטיגון עמוק עד שהסמבוסק משחים.

סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות

שלב 13 מתוך 13

מצננים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    40 דקות בינוני
  • סמבוסק פטריות

    סמבוסק פטריות

    110 דקות בינוני
  • סמבוסק במילוי בשר

    סמבוסק במילוי בשר

    180 דקות בינוני
  • סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים