דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סמבוסק במילוי שוקולד מריר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סמבוסק במילוי שוקולד מריר

סמבוסק במילוי שוקולד מריר

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
מדובר במעדן! סמבוסק עשוי בצק שמרים רך ואוורירי שאחרי התפיחה והמילוי מטגנים בטיגון עמוק

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2  כפות
סוכר לבן
0.5  כוס
שמן קנולה
0.5  כוס
שמן קנולה
2  כוסות
מים פושרים
1  כף
מלח
4  כוסות
שמן קנולה לטיגון עמוק
600  גרם
שוקולד מריר למילוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים קמח וסוכר בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים והשמן בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
  • שלב 3

    0 דקות
    שוברים את השוקולד לקוביות ולהניח בקערה.
  • שלב 4

    0 דקות
    הכנת הסמבוסק: מחלקים את הבצק לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן דק. קורצים באמצעות ספל רחב עיגולים. שמים 2-4 קוביות שוקולד על כל עיגול ומקפלים לצורת חצי ירח. מהדקים עם מזלג בקצוות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים להתפחה בתבנית אפייה משומנת כשהם מכוסים במגבת עד להכפלת הנפח.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים בטיגון עמוק עד שהסמבוסק משחים. מצננים ומגישים.
סמבוסק במילוי שוקולד מריר

שלב 1 מתוך 6

שמים קמח וסוכר בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים והשמן בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.

סמבוסק במילוי שוקולד מריר

שלב 2 מתוך 6

מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.

סמבוסק במילוי שוקולד מריר

שלב 3 מתוך 6

שוברים את השוקולד לקוביות ולהניח בקערה.

סמבוסק במילוי שוקולד מריר

שלב 4 מתוך 6

הכנת הסמבוסק: מחלקים את הבצק לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן דק. קורצים באמצעות ספל רחב עיגולים. שמים 2-4 קוביות שוקולד על כל עיגול ומקפלים לצורת חצי ירח. מהדקים עם מזלג בקצוות.

סמבוסק במילוי שוקולד מריר

שלב 5 מתוך 6

מניחים להתפחה בתבנית אפייה משומנת כשהם מכוסים במגבת עד להכפלת הנפח.

סמבוסק במילוי שוקולד מריר

שלב 6 מתוך 6

מטגנים בטיגון עמוק עד שהסמבוסק משחים. מצננים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    40 דקות בינוני
  • סמבוסק פטריות

    סמבוסק פטריות

    110 דקות בינוני
  • סמבוסק במילוי בשר

    סמבוסק במילוי בשר

    180 דקות בינוני
  • סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים