דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סמבוסק גבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סמבוסק גבינה

סמבוסק גבינה

(0)
65 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Eti Amar-Assayag
המאפה המזרח תיכוני האהוב במילוי גבינה מלוחה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1.5  חבילות
מרגרינה או מחמאה (רכה)
1  שקית
שמרים יבשים או כף שמרים יבשים
1  כף
מלח
1  כף
סוכר לבן
2  כוסות
מים
1  קילוגרם
גבינת טוב טעם
1 
ביצה
1  כף
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1 
ביצה טרופה
0  לפי הטעם
שומשום
0  לפי הטעם
קצח
0  לפי הטעם
זעתר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להמיס שמרים עם כפית סוכר ומים פושרים (1 כוס).
  • שלב 2

    0 דקות
    לתוך קערה לנפות את הקמח, להוסיף מלח, סוכר ואת השמרים שתססו, ללוש ולהוסיף בהדרגה את הכוס השנייה של המים.
  • שלב 3

    0 דקות
    ללוש עד לקבלת בצק רך ואחיד, להניח בצד להתפחה כשעה או עד שיכפיל את נפחו.
  • שלב 4

    0 דקות
    לערבב יחד את חומרי המילוי.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר ההתפחה ליצור כדורים קטנים ולהניח בצד, לפתוח כל כדור לעלה, לשים באמצע מהמילוי ולסגור את הבצק לצורת סהרון.
  • שלב 6

    0 דקות
    למרוח ביצה טרופה ולפזר מעל שומשום, קצח ו\או זעתר ולאפות בחום בינוני עד לקבלת גוון זהוב.
סמבוסק גבינה

שלב 1 מתוך 6

להמיס שמרים עם כפית סוכר ומים פושרים (1 כוס).

סמבוסק גבינה

שלב 2 מתוך 6

לתוך קערה לנפות את הקמח, להוסיף מלח, סוכר ואת השמרים שתססו, ללוש ולהוסיף בהדרגה את הכוס השנייה של המים.

סמבוסק גבינה

שלב 3 מתוך 6

ללוש עד לקבלת בצק רך ואחיד, להניח בצד להתפחה כשעה או עד שיכפיל את נפחו.

סמבוסק גבינה

שלב 4 מתוך 6

לערבב יחד את חומרי המילוי.

סמבוסק גבינה

שלב 5 מתוך 6

לאחר ההתפחה ליצור כדורים קטנים ולהניח בצד, לפתוח כל כדור לעלה, לשים באמצע מהמילוי ולסגור את הבצק לצורת סהרון.

סמבוסק גבינה

שלב 6 מתוך 6

למרוח ביצה טרופה ולפזר מעל שומשום, קצח ו\או זעתר ולאפות בחום בינוני עד לקבלת גוון זהוב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    40 דקות בינוני
  • סמבוסק פטריות

    סמבוסק פטריות

    110 דקות בינוני
  • סמבוסק במילוי בשר

    סמבוסק במילוי בשר

    180 דקות בינוני
  • סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים