דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סמבוסק עיראקי במילוי חומוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סמבוסק עיראקי במילוי חומוס

סמבוסק עיראקי במילוי חומוס

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
תנו לבצק המטוגן הממולא הזה לעשות את הכי פינוק שאפשר

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כף
מלח
1  כף
סוכר לבן
3  כוסות
מים
0.33  כוס
שמן קנולה
0.5  קילוגרם
קמח חומוס מבושלים, טחונים גס
2 
בצל גדולים, קצוצים דק
2  כפות
כמון טחון טחון
1  כפית
מלח
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל ומוסיפים לסיר את החומוס הטחון ואת התבלינים, ומבשלים עשר דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    הכנת הבצק - שמים את כל החומרים במיקסר, לשים עשר דקות ומשהים להתפחה לחצי שעה. להקפיד שהמלח לא יבוא במגע עם השמרים ולכן להוסיף את המלח לאחר 10 דקות לישה ולהמשיך ללוש עוד 2 דק'.
  • שלב 3

    0 דקות
    קורצים כדורים ומרדדים לעלה בקוטר של 10 ס"מ. שמים כמות נדיבה מהמילוי וסוגרים. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
סמבוסק עיראקי במילוי חומוס

שלב 1 מתוך 3

מטגנים את הבצל ומוסיפים לסיר את החומוס הטחון ואת התבלינים, ומבשלים עשר דקות.

סמבוסק עיראקי במילוי חומוס

שלב 2 מתוך 3

הכנת הבצק - שמים את כל החומרים במיקסר, לשים עשר דקות ומשהים להתפחה לחצי שעה. להקפיד שהמלח לא יבוא במגע עם השמרים ולכן להוסיף את המלח לאחר 10 דקות לישה ולהמשיך ללוש עוד 2 דק'.

סמבוסק עיראקי במילוי חומוס

שלב 3 מתוך 3

קורצים כדורים ומרדדים לעלה בקוטר של 10 ס"מ. שמים כמות נדיבה מהמילוי וסוגרים. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • תוספות
  • דל סוכר
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    40 דקות בינוני
  • סמבוסק פטריות

    סמבוסק פטריות

    110 דקות בינוני
  • סמבוסק במילוי בשר

    סמבוסק במילוי בשר

    180 דקות בינוני
  • סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים