דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סמבוסק פטריות תפוחי אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סמבוסק פטריות תפוחי אדמה

סמבוסק פטריות תפוחי אדמה

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ניצן ירדן
סמבוסק מהסרטים: בצק שמרים מטוגן בתוספת מילוי בצל מטוגן פטריות ותפוחי אדמה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
100  גרם
מרגרינה רכה
1.5  כוסות
מים פושרים
1  קורט
מלח ופלפל שחור
2  סלסילות
פטריות שמפיניון
1 
בצל קצוץ
1  כפית
מלח ופלפל שחור לפי הטען
2  כפות
שמן קנולה לטיגון
1  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל בשמן זית עד שקיפות ומוסיפים את הפטריות. ממשיכים לטגן עד שהפטריות מאבדות נוזלין ומתכווצות. מורידים מהגז.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים תפוח אדמה מרוסק. מתבלים במלח פלפל ומערבבים לתערובת אחידה. מניחים בצד לצינון.
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים את כל חומרי הבצק בקערה, ולשים כעשר דקות עד קבלת בצק גמיש ומבריק.
  • שלב 4

    0 דקות
    משאירים להתפחה במקום חמים עד להכפלת נפח.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ.
  • שלב 6

    0 דקות
    קורצים עם כוס עיגולים. מניחים כף מהמילוי במרכז כל עיגול בצק מקפלים ומהדקים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחממים שמן עמוק לטיגון ומטגנים עד להזהבה.
סמבוסק פטריות תפוחי אדמה

שלב 1 מתוך 7

מטגנים את הבצל בשמן זית עד שקיפות ומוסיפים את הפטריות. ממשיכים לטגן עד שהפטריות מאבדות נוזלין ומתכווצות. מורידים מהגז.

סמבוסק פטריות תפוחי אדמה

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים תפוח אדמה מרוסק. מתבלים במלח פלפל ומערבבים לתערובת אחידה. מניחים בצד לצינון.

סמבוסק פטריות תפוחי אדמה

שלב 3 מתוך 7

שמים את כל חומרי הבצק בקערה, ולשים כעשר דקות עד קבלת בצק גמיש ומבריק.

סמבוסק פטריות תפוחי אדמה

שלב 4 מתוך 7

משאירים להתפחה במקום חמים עד להכפלת נפח.

סמבוסק פטריות תפוחי אדמה

שלב 5 מתוך 7

מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ.

סמבוסק פטריות תפוחי אדמה

שלב 6 מתוך 7

קורצים עם כוס עיגולים. מניחים כף מהמילוי במרכז כל עיגול בצק מקפלים ומהדקים.

סמבוסק פטריות תפוחי אדמה

שלב 7 מתוך 7

מחממים שמן עמוק לטיגון ומטגנים עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סמבוסק גבינה

    סמבוסק גבינה

    110 דקות מאתגר
  • סמבוסק עיראקי במילוי חומוס

    סמבוסק עיראקי במילוי חומוס

    110 דקות בינוני
  • סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    80 דקות בינוני
  • סמבוסק שומשום וגבינה

    סמבוסק שומשום וגבינה

    90 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים