דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סמבוסק שמרים במילוי גבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סמבוסק שמרים במילוי גבינה

סמבוסק שמרים במילוי גבינה

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל מלכה
מאפי בצק קטנים במילוי גבינה מלוחה ולבנה עם שומשום מעל - טעים!

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  קורט
מלח
10  גרם
מרגרינה מרוככת או מומסת
1.75  כוסות
מים
250  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגורדת גס
1  גביע
גבינה לבנה 5%
1  כף
קמח לבן
1 
ביצה
1 
ביצה טרופה
1  כף
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להכנת הבצק: שמים את הקמח בקערה, יוצרים גומה ולתוכה מכניסים את המלח והמרגרינה המומסת. מערבבים ולשים תוך כדי הוספת המים עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  • שלב 2

    0 דקות
    משהים לתפיחה במקום חמים כשעה-שעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים עיגולים בכוס.
  • שלב 4

    0 דקות
    להכנת המלית: שמים בקערית את הגבינה המלוחה, הגבינה הלבנה, הקמח והביצה ומערבבים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים כף מהמלית על כל עיגול בצק, מקפלים וסוגרים כסהרון (חצי עיגול). מהדקים היטב. (אפשר למרוח מעט ביצה או מים בשולי עיגולי הבצק).
  • שלב 6

    30 דקות
    עורכים את הכיסנים על תבנית אפייה משומנת, מברישים אותם בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות כ-30 דקות.
סמבוסק שמרים במילוי גבינה

שלב 1 מתוך 6

להכנת הבצק: שמים את הקמח בקערה, יוצרים גומה ולתוכה מכניסים את המלח והמרגרינה המומסת. מערבבים ולשים תוך כדי הוספת המים עד לקבלת בצק אחיד וחלק.

סמבוסק שמרים במילוי גבינה

שלב 2 מתוך 6

משהים לתפיחה במקום חמים כשעה-שעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו.

סמבוסק שמרים במילוי גבינה

שלב 3 מתוך 6

מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים עיגולים בכוס.

סמבוסק שמרים במילוי גבינה

שלב 4 מתוך 6

להכנת המלית: שמים בקערית את הגבינה המלוחה, הגבינה הלבנה, הקמח והביצה ומערבבים היטב.

סמבוסק שמרים במילוי גבינה

שלב 5 מתוך 6

מניחים כף מהמלית על כל עיגול בצק, מקפלים וסוגרים כסהרון (חצי עיגול). מהדקים היטב. (אפשר למרוח מעט ביצה או מים בשולי עיגולי הבצק).

סמבוסק שמרים במילוי גבינה

שלב 6 מתוך 6

עורכים את הכיסנים על תבנית אפייה משומנת, מברישים אותם בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות כ-30 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    40 דקות בינוני
  • סמבוסק פטריות

    סמבוסק פטריות

    110 דקות בינוני
  • סמבוסק במילוי בשר

    סמבוסק במילוי בשר

    180 דקות בינוני
  • סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים