דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות אניס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות אניס

עוגיות אניס

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אביבית כהן
עוגיות מתקתקות בכל הצורות, בניחוח אניס

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
2  שקיות
סוכר וניל
3 
ביצה
1.5  כוסות
שמן קנולה
1.5  כוסות
סוכר לבן
0.5  כוס
מים
3  כפות
כוכב אניס כתושים מעט
50  גרם
שקדים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל החומרים, מלבד הקמח.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים 3/4 מכמות הקמח ומתחילים ללוש. מוסיפים בהדרגה את שאר הקמח, עד שמתקבל בצק נעים לעבודה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ-1/2 ס"מ, יוצרים צורות ומניחים בתבנית על נייר אפייה. אם רוצים אפשר לטבול את העוגיות בסוכר (רק מלמעלה).
  • שלב 4

    0 דקות
    אפשר להוסיף לבצק בזמן ההכנה שקדים ו/או אגוזים טחונים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים עד שהעוגיות מוכנות והקיסם יוצא נקי. בתיאבון!
עוגיות אניס

שלב 1 מתוך 5

מערבבים את כל החומרים, מלבד הקמח.

עוגיות אניס

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים 3/4 מכמות הקמח ומתחילים ללוש. מוסיפים בהדרגה את שאר הקמח, עד שמתקבל בצק נעים לעבודה.

עוגיות אניס

שלב 3 מתוך 5

מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ-1/2 ס"מ, יוצרים צורות ומניחים בתבנית על נייר אפייה. אם רוצים אפשר לטבול את העוגיות בסוכר (רק מלמעלה).

עוגיות אניס

שלב 4 מתוך 5

אפשר להוסיף לבצק בזמן ההכנה שקדים ו/או אגוזים טחונים.

עוגיות אניס

שלב 5 מתוך 5

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים עד שהעוגיות מוכנות והקיסם יוצא נקי. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים