המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים שוקולד מריר, חלב וחמאה על "באן מארי" (קערה מעל סיר עם מים רותחים) ומוסיפים את אבקת הנס קפה.
מקציפים את הביצים והסוכר למשך כ-5 דקות במהירות בינונית עד גבוהה. מורידים את מהירות המיקסר לאיטית.
תוך כדי הקצפה איטית, מוסיפים את תערובת השוקולד מהבן מארי ולבסוף את הקמח. ממשיכים לערבל עד קבלת גוון אחיד.
יוצקים לתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל 100 גרם אגוזי מלך קצוצים.
אופים ב-170 מעלות עד 40 דקות.
בגמר האפיה, מקררים מחוץ לתנור ועוטפים בניילון נצמד למשך מספר שעות.
כשרוצים לחתוך, מכניסים למקפיא ל-10 דקות ופורסים לקוביות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1