דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות וניל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות וניל

עוגיות וניל

(1)
קל
מתכונאי/ת: שונטל
עוגיות פריכות וטעימות במיוחד, ללא קמח, בטעם וניל.

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
280  גרם
קמח לבן
210  גרם
חמאה (לא מרגרינה)
100  גרם
שקדים טחונים
70  גרם
סוכר לבן
0  לפי הטעם
אבקת סוכר
0  לפי הטעם
סוכר וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    5 דקות
    לערבב לבצק אחיד: קמח, חמאה, שקדים טחונים (ניתן להמיר את השקדים הטחונים באגוזים טחונים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) וסוכר, לקרר כשעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוציא מהמקרר, בהתחלה הבצק קצת קשה ולאחר מכן הוא נעשה נוח לעיבוד. חותכים עיגולים קטנים ויוצרים מהם סהרונים קטנטנים.
  • שלב 3

    15 דקות
    מניחים בתבנית אפייה ואופים בחום של 150 מעלות, כ-15 דקות, זהירות הם עשויים להשרף מהר.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים, מערבבים בקערה אבקת סוכר מנופה ביחד עם סוכר וניל.
  • שלב 5

    0 דקות
    טובלים כל עוגיה בעודה חמה בתערובת הסוכר. זהירות, הן נשברות בקלות. מקררים ומאחסנים בקופסת עוגיות.
עוגיות וניל

שלב 1 מתוך 5

לערבב לבצק אחיד: קמח, חמאה, שקדים טחונים (ניתן להמיר את השקדים הטחונים באגוזים טחונים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) וסוכר, לקרר כשעה.

עוגיות וניל

שלב 2 מתוך 5

להוציא מהמקרר, בהתחלה הבצק קצת קשה ולאחר מכן הוא נעשה נוח לעיבוד. חותכים עיגולים קטנים ויוצרים מהם סהרונים קטנטנים.

עוגיות וניל

שלב 3 מתוך 5

מניחים בתבנית אפייה ואופים בחום של 150 מעלות, כ-15 דקות, זהירות הם עשויים להשרף מהר.

עוגיות וניל

שלב 4 מתוך 5

בינתיים, מערבבים בקערה אבקת סוכר מנופה ביחד עם סוכר וניל.

עוגיות וניל

שלב 5 מתוך 5

טובלים כל עוגיה בעודה חמה בתערובת הסוכר. זהירות, הן נשברות בקלות. מקררים ומאחסנים בקופסת עוגיות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים