דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות יו-יו למימונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות יו-יו למימונה

עוגיות יו-יו למימונה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יסכה תם
קרובות משפחה של הספינז'ה, אבל קלות יותר להכנה: מערבבים, מטגנים, טובלים בסירופ ויש

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
4 
ביצה
0.25  כוס
סוכר לבן
0.25  כוס
שמן קנולה
4  טיפות
מי ורדים או מי ורדים
0  לפי הטעם
שמן קנולה לטיגון עמוק
1.5  כוסות
מים
1.5  כוסות
סוכר לבן
0  לפי הטעם
מיץ לימון
2 
ציפורן
0  לפי הטעם
קוקוס טחון לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את חומרי הבצק (חוץ מהשמן לטיגון, כמובן). לשים היטב לקבלת בצק אחיד ואז יוצקים ממנו בייגלך (עושים נחש ומחברים לעיגול. ילדים נהנים מזה מאוד).
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים את הבייגלך בכמה נאגלות בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב כהה. מוציאים בכף מחוררת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרתיחים את כל חומרי הרוטב יחד ומבשלים חצי שעה על אש קטנה. מערבבים מדי פעם.
  • שלב 4

    0 דקות
    טובלים את עוגיות היו-יו ברוטב ואז בקוקוס.
עוגיות יו-יו למימונה

שלב 1 מתוך 4

מערבבים את חומרי הבצק (חוץ מהשמן לטיגון, כמובן). לשים היטב לקבלת בצק אחיד ואז יוצקים ממנו בייגלך (עושים נחש ומחברים לעיגול. ילדים נהנים מזה מאוד).

עוגיות יו-יו למימונה

שלב 2 מתוך 4

מטגנים את הבייגלך בכמה נאגלות בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב כהה. מוציאים בכף מחוררת.

עוגיות יו-יו למימונה

שלב 3 מתוך 4

מרתיחים את כל חומרי הרוטב יחד ומבשלים חצי שעה על אש קטנה. מערבבים מדי פעם.

עוגיות יו-יו למימונה

שלב 4 מתוך 4

טובלים את עוגיות היו-יו ברוטב ואז בקוקוס.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות אגוזים (ללא קמח)

    עוגיות אגוזים (ללא קמח)

    25 דקות קל
  • עוגיות חמאה נפלאות

    עוגיות חמאה נפלאות

    60 דקות קל
  • עוגיות תחרה בטעם תפוז וקינמון

    עוגיות תחרה בטעם תפוז וקינמון

    45 דקות בינוני
  • עוגיות אוראו מטוגנות

    עוגיות אוראו מטוגנות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים