דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות לפסח

עוגיות לפסח

(0)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: איילה
עוגיות אווריריות בטעם עדין של חמאה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
חמאה
1.25  כוסות
סוכר לבן
4 
ביצה
1 
תפוז סחוט למיץ ומגורר
0.5  כוס
שמנת מתוקה
0.5  קילוגרם
קמח מצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת קלה ואוורירית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, טורפים לתערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את המיץ והקליפה ובוחשים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקפלים לתערובת את השמנת ואחר כך את הקמח.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצרים צורת לבנה מהתערובת. עוטפים בנייר או ניילון נצמד ומניחים כ-3 שעות בצד או לילה במקרר.
  • שלב 6

    0 דקות
    מרדדים לעובי חצי סנטימטר וחותכים בצורות שונות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מברישים בחלבון טרוף קלות ומפזרים תערובת של סוכר וקינמון.
  • שלב 8

    10 דקות
    אופים בחום 200 מעלות, עד שמתקבל גוון חום זהוב. *לגרסת פרווה - ממירים את החמאה במרגרינה ואת השמנת לשמנת צמחית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
עוגיות לפסח

שלב 1 מתוך 8

מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת קלה ואוורירית.

עוגיות לפסח

שלב 2 מתוך 8

מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, טורפים לתערובת אחידה.

עוגיות לפסח

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים את המיץ והקליפה ובוחשים.

עוגיות לפסח

שלב 4 מתוך 8

מקפלים לתערובת את השמנת ואחר כך את הקמח.

עוגיות לפסח

שלב 5 מתוך 8

יוצרים צורת לבנה מהתערובת. עוטפים בנייר או ניילון נצמד ומניחים כ-3 שעות בצד או לילה במקרר.

עוגיות לפסח

שלב 6 מתוך 8

מרדדים לעובי חצי סנטימטר וחותכים בצורות שונות.

עוגיות לפסח

שלב 7 מתוך 8

מברישים בחלבון טרוף קלות ומפזרים תערובת של סוכר וקינמון.

עוגיות לפסח

שלב 8 מתוך 8

אופים בחום 200 מעלות, עד שמתקבל גוון חום זהוב. *לגרסת פרווה - ממירים את החמאה במרגרינה ואת השמנת לשמנת צמחית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • דל במלח
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים