דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות מלוחות (עבאדי סטייל)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות מלוחות (עבאדי סטייל)

עוגיות מלוחות (עבאדי סטייל)

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירי שגיב
עכשיו אפשר להכין בבית את העוגיה האהובה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
5  כוסות
קמח לבן
2  כפות
מלח
400  גרם
מרגרינה מותכת
0.5  שקית
שמרים יבשים
1.67  כוסות
מים פושרים
1 
חלמון לציפוי
1  כף
מים לציפוי
1  טיפה
שומשום לציפוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את כל חומרי הבצק (ללא חומרי הציפוי) בקערה ולשים לקבלת תערובת אחידה. מכסים בניילון ומתפיחים שעה עד שעה וחצי (הבצק לא יתפח מאוד וזה בסדר).
  • שלב 2

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לכמה גושים ומגלגלים כל גוש בידיים ל"נחש" בעובי של קצת יותר מסיגריה. מחלקים לפיסות ויוצרים מכל פיסה בייגלה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את העוגיות בתבניות מרופדות בנייר אפייה. מברישים בחלמון טרוף עם מעט מים וזורים שומשום בשפע.
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים בחום בינוני-גבוה (180 מעלות) כחצי שעה, עד שהכוגיות משחימות ממש.
  • שלב 5

    0 דקות
    מצננים ושומרים בכלי אטום.
עוגיות מלוחות (עבאדי סטייל)

שלב 1 מתוך 5

שמים את כל חומרי הבצק (ללא חומרי הציפוי) בקערה ולשים לקבלת תערובת אחידה. מכסים בניילון ומתפיחים שעה עד שעה וחצי (הבצק לא יתפח מאוד וזה בסדר).

עוגיות מלוחות (עבאדי סטייל)

שלב 2 מתוך 5

מחלקים את הבצק לכמה גושים ומגלגלים כל גוש בידיים ל"נחש" בעובי של קצת יותר מסיגריה. מחלקים לפיסות ויוצרים מכל פיסה בייגלה.

עוגיות מלוחות (עבאדי סטייל)

שלב 3 מתוך 5

מניחים את העוגיות בתבניות מרופדות בנייר אפייה. מברישים בחלמון טרוף עם מעט מים וזורים שומשום בשפע.

עוגיות מלוחות (עבאדי סטייל)

שלב 4 מתוך 5

אופים בחום בינוני-גבוה (180 מעלות) כחצי שעה, עד שהכוגיות משחימות ממש.

עוגיות מלוחות (עבאדי סטייל)

שלב 5 מתוך 5

מצננים ושומרים בכלי אטום.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים