דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות מעמול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות מעמול

עוגיות מעמול

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שונטל
עוגיות מעמול פריכות, עשויות קמח וסולת, כאן הן ממולאות באגוזים, או שקדים, אפשר גם למלא בתמרים

רכיבים

מנות 50

המתכון הזה נוצר עבור 50 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
3  חבילות
מרגרינה
3  כפות
סוכר לבן
2 
סוכר וניל
1  כוס
מים
1  כפית
מי ורדים
300  גרם
אגוזים קצוצים
3  כפות
מי ורדים
1  כף
קינמון טחון
1  כוס
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לפני ההכנה מוציאים כוס מכמות הקמח ומוסיפים במקום כוס סולת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את הכל לבצק אחיד, יוצרים עיגולים, פותחים אותם וממלאים במה שרוצים.
  • שלב 3

    0 דקות
    אופים בחום של 150 מעלות עד שהבצק מזהיב.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר שהעוגיות התקררו מפזרים אבקת סוכר.
  • שלב 5

    0 דקות
    ניתן להחליף את המים במיץ תפוזים ואפשר להוריד מכמות המרגרינה לשתי חבילות.
  • שלב 6

    0 דקות
    את החומרים למלית כדאי להכין לפני שהבצק מוכן, כדי שהחומרים יספגו את מי הורדים.
  • שלב 7

    1 דקות
    אפשר גם ללא מילוי. *ניתן להמיר את האגוזים בשקדים באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
עוגיות מעמול

שלב 1 מתוך 7

לפני ההכנה מוציאים כוס מכמות הקמח ומוסיפים במקום כוס סולת.

עוגיות מעמול

שלב 2 מתוך 7

מערבבים את הכל לבצק אחיד, יוצרים עיגולים, פותחים אותם וממלאים במה שרוצים.

עוגיות מעמול

שלב 3 מתוך 7

אופים בחום של 150 מעלות עד שהבצק מזהיב.

עוגיות מעמול

שלב 4 מתוך 7

לאחר שהעוגיות התקררו מפזרים אבקת סוכר.

עוגיות מעמול

שלב 5 מתוך 7

ניתן להחליף את המים במיץ תפוזים ואפשר להוריד מכמות המרגרינה לשתי חבילות.

עוגיות מעמול

שלב 6 מתוך 7

את החומרים למלית כדאי להכין לפני שהבצק מוכן, כדי שהחומרים יספגו את מי הורדים.

עוגיות מעמול

שלב 7 מתוך 7

אפשר גם ללא מילוי. *ניתן להמיר את האגוזים בשקדים באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים