דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות פאדג' שוקולד ואגוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות פאדג' שוקולד ואגוזים

עוגיות פאדג' שוקולד ואגוזים

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
בני סיידא מציג עוגיות פשוט מושחתות: גם שוקולד מריר, גם שוקולד צ'יפס וגם אגוזי מלך

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
ביצה מס 1
140  גרם
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
250  גרם
שוקולד מריר שבור לקוביות
50  גרם
חמאה חתוכה לקוביות
2  כפות
קקאו
1  כפית
נס קפה
3  כפות
ברנדי / קוניאק
50  גרם
קמח לבן מנופה
0.5  כפית
אבקת אפייה
200  גרם
אגוזי מלך טחונים גס
200  גרם
שוקולד צ'יפס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערת המערבל (מיקסר) את הביצים, הסוכר ותמצית הווניל ומקציפים 5 דק' לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים בסיר כפול על אמבט אדים את השוקולד עם החמאה, הקקאו, אבקת הקפה הנמס והברנדי. מוסיפים לתערובת הביצים ומערבלים חצי דקה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים ידנית לתערובת אחידה. שומרים במקרר שעתיים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). בכפות ידיים רטובות צרים מהתערובת כ-40 כדורים בגודל שזיף קטן. מניחים בתבניות עם רווח של 5 ס"מ בין הכדורים. 4.אופים בדיוק 11 דקות. אפיית יתר תייבש את העוגיות. מצננים, מאחסנים בקופסה אטומה ובין שכבות העוגיות מניחים נייר אפייה.
עוגיות פאדג' שוקולד ואגוזים

שלב 1 מתוך 3

שמים בקערת המערבל (מיקסר) את הביצים, הסוכר ותמצית הווניל ומקציפים 5 דק' לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.

עוגיות פאדג' שוקולד ואגוזים

שלב 2 מתוך 3

ממיסים בסיר כפול על אמבט אדים את השוקולד עם החמאה, הקקאו, אבקת הקפה הנמס והברנדי. מוסיפים לתערובת הביצים ומערבלים חצי דקה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים ידנית לתערובת אחידה. שומרים במקרר שעתיים.

עוגיות פאדג' שוקולד ואגוזים

שלב 3 מתוך 3

מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). בכפות ידיים רטובות צרים מהתערובת כ-40 כדורים בגודל שזיף קטן. מניחים בתבניות עם רווח של 5 ס"מ בין הכדורים. 4.אופים בדיוק 11 דקות. אפיית יתר תייבש את העוגיות. מצננים, מאחסנים בקופסה אטומה ובין שכבות העוגיות מניחים נייר אפייה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים