דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות קוקוס למימונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות קוקוס למימונה

עוגיות קוקוס למימונה

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נירית פסלר
ממתק מימונה מסורתי שמתאים לכל יום בשנה

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
חלמון
1.5  כוסות
סוכר לבן
1  כוס
קוקוס טחון
0.5  כוס
סוכריות צבעוניות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מקציפים את החלבונים היטב, מוסיפים סוכר בהדרגה, וממשיכים להקציף. מניחים את הקערה ב-באן מארי (בתוך סיר עם מים רותחים על הגז). ממשיכים להקציף עד שהחלבונים מתקשים, בערך 10 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את הקערה מהבאן מארי. מוסיפים קוקוס, מערבבים בתנועת קיפול, ומעבירים למנג'טים קטנים מאוד בעזרת שתי כפיות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מפזרים מעל סוכריות צבעוניות, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום נמוך מאוד של 50 מעלות, לזמן של כ-60 דק', עד שהעוגיות מתקשות מעט. בתיאבון!
עוגיות קוקוס למימונה

שלב 1 מתוך 3

מקציפים את החלבונים היטב, מוסיפים סוכר בהדרגה, וממשיכים להקציף. מניחים את הקערה ב-באן מארי (בתוך סיר עם מים רותחים על הגז). ממשיכים להקציף עד שהחלבונים מתקשים, בערך 10 דקות.

עוגיות קוקוס למימונה

שלב 2 מתוך 3

מוציאים את הקערה מהבאן מארי. מוסיפים קוקוס, מערבבים בתנועת קיפול, ומעבירים למנג'טים קטנים מאוד בעזרת שתי כפיות.

עוגיות קוקוס למימונה

שלב 3 מתוך 3

מפזרים מעל סוכריות צבעוניות, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום נמוך מאוד של 50 מעלות, לזמן של כ-60 דק', עד שהעוגיות מתקשות מעט. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ל לי זאדה

אפשר להקפיא ?

מערכת בישולים

היי, לא מומלץ, העוגיות מבוססות על קצף והן עלולות להיהרס בהקפאה. יום נעים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

    עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

    80 דקות בינוני
  • עוגיות טחינה ושיבולת שועל

    עוגיות טחינה ושיבולת שועל

    20 דקות קל
  • עוגיות מעמול

    עוגיות מעמול

    90 דקות בינוני
  • עוגיות חלבה

    עוגיות חלבה

    80 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים