המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את הקמח (שלוש כוסות), הסוכר והמרגרינה במעבד מזון ומעבדים לפירורים.
מוסיפים את החלמונים והשמנת ומעבדים עד שהבצק מתגבש לכדור.
שמים בשקית ניילון ומניחים במקרר לארבע שעות לפחות (ואפשר ללילה שלם).
את החלבונים שנותרו שומרים במקרר.
מחלקים את הבצק הקר לארבעה חלקים ומרדדים כל רבע למלבן.
מקציפים את החלבונים לקצף רך, מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד שמתקבל קצף יציב.
מקפלים לתוך הקצף את אבקת הפודינג.
מורחים, במהירות (כי הפודינג הולך ומתקשה), מלבן בצק מרודד ברבע מהמילוי, מקפלים שתי פאות קצרות פנימה ומגלגלים לנקניק לאורך פאה ארוכה.
פורסים בסכין חדה לעשר פרוסות ומניחים על תבנית מחופה בנייר אפייה כשהצד החתוך כלפי מטה (כלומר השושנים מונחות על התבנית כשהן שוכבות).
חוזרים על הפעולה עם יתר המילוי והבצק.
אופים בחום של 180 מעלות במשך 45 דקות , עד שהשושנים מזהיבות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0