דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות קשיו שקדים וסוכר דמררה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות קשיו שקדים וסוכר דמררה

עוגיות קשיו שקדים וסוכר דמררה

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של מיקי שמו לעוגיות פריכות מאוד שתמיד ישדרגו את ספל הקפה או את חליטת התה

רכיבים

מנות 30

המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
חמאה
0.5  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
סוכר חום
1 
ביצה XL
1  קורט
מלח
350  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג אסם
1  כפית
תמצית וניל איכותית
100  גרם
שקדים פרוסים מולבנים פרוסים
1  כוס
אגוז קשיו קלוי גרוסים וקלויים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    את החמאה (ניתן להמיר את החמאה במחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מערבבים בעזרת בוחש הגיטרה במיקסר כ-3-5 דקות, במהירות בינונית עד שמתקבל קרם חלק ואחיד ללא גושים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הסוכרים ומערבבים כ-2 דקות נוספות עד שמתמזגים היטב בחמאה ומתקבלת תערובת אחידה.מוסיפים ביצים, מלח ותמצית וניל ומערבבים כחצי דקה - מתקבלת תערובת של גושי חמאה בתוך נוזל הביצים. מוסיפים כרבע מהקמח ומערבבים כחצי דקה במהירות איטית. מוסיפים את יתרת הקמח, השקדים הפרוסים ואגוזי קשיו הגרוסים ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכסים בניילון נצמד ומכניסים לקירור למשך 60 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים מן המקרר, מחלקים לשלושה חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי חצי ס"מ לפחות, חותכים עוגיות מרובעות בגודל 3.5X3.5 ס"מ ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה במרווחים של ס"מ אחד בין העוגיות.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים ב-165 מעלות כ-15 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    טיפ: ניתן לגוון ולהבריש את העוגיות, לפני האפיה, בחלבון ולפזר מעט סוכר ורק אז להכניס לתנור.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות גבינת פרמזן - מיקי שמו

    עוגיות גבינת פרמזן - מיקי שמו

    60 דקות בינוני
  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים