דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות רחת-לקום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות רחת-לקום

עוגיות רחת-לקום

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דיאנה
הישר מהמטבח הטורקי - בצק חמאתי במילוי קוביות רחת לוקום בנגיעות מי ורדים. מתוקות ונהדרות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
חמאה
3  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  גביע
לבן/גיל
1  חבילה
רחת לוקום
100  גרם
שקדים קלויים, קצוצים
1  שקית
אבקת סוכר לזרייה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להכנת הבצק: לשים את כל החומרים לבצק אחיד ושומרים אותו במקרר 24 שעות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים תנור לחום גבוה - 200 מעלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרדדים את הבצק לעלה וחותכים למשולשים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים בבסיסו של כל משולש קוביית רחת-לקום ומעט שקדים ומגלגלים מן הבסיס אל הקודקוד .
  • שלב 5

    35 דקות
    מניחים בתבנית ואופים כ-35 דקות, עד שהעוגיות יזהיבו.
  • שלב 6

    0 דקות
    בתום האפייה מפזרים מעל אבקת סוכר.
עוגיות רחת-לקום

שלב 1 מתוך 6

להכנת הבצק: לשים את כל החומרים לבצק אחיד ושומרים אותו במקרר 24 שעות.

עוגיות רחת-לקום

שלב 2 מתוך 6

מחממים תנור לחום גבוה - 200 מעלות.

עוגיות רחת-לקום

שלב 3 מתוך 6

מרדדים את הבצק לעלה וחותכים למשולשים.

עוגיות רחת-לקום

שלב 4 מתוך 6

מניחים בבסיסו של כל משולש קוביית רחת-לקום ומעט שקדים ומגלגלים מן הבסיס אל הקודקוד .

עוגיות רחת-לקום

שלב 5 מתוך 6

מניחים בתבנית ואופים כ-35 דקות, עד שהעוגיות יזהיבו.

עוגיות רחת-לקום

שלב 6 מתוך 6

בתום האפייה מפזרים מעל אבקת סוכר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אוכל טורקי
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים