במיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, שני סוגי הסוכר וסוכר הווניל. מערבבים עד לקבלת תערובת קרמית.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הביצים. מערבבים עד שהביצים מתאחדות בתערובת.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הקמח, המלח, הקקאו ואבקת הסודה לשתייה.
שלב 5
0 דקות
מערבבים רק עד שכל החומרים מתאחדים ונוצרת מעין עיסה סמיכה.
שלב 6
1 דקות
חותכים את השוקולדים בעזרת סכין לקוביות קטנות- אבל לא קטנות מדי (השימוש בשוקולד אמיתי ולא בשוקולד ציפס קנוי עושה את העוגיות טעימות מאוד ומשביח אותן. ניתן לגוון ולשלב לפחות שני סוגי שוקולד: מריר וחלב, שוקולד חלב ולבן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 7
0 דקות
מוסיפים את השוקולד לעיסה. מערבלים לזמן קצר מאוד (כ-2 שניות) רק עד שכל השוקולד נבלע ומתפזר בתערובת.
שלב 8
0 דקות
בידיים לחות מעט (מרטיבים עם מעט מים) יוצרים כדורים מהעיסה.
שלב 9
0 דקות
מניחים את הכדורים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
שלב 10
0 דקות
מעטרים את הכדורים בסוכריות צבעוניות. מניחים את העוגיה ובלחיצה קלה מצמידים את הסוכריות לעוגיה. (אל דאגה שהעוגייה אינה "שטוחה" היא תשתטח במהלך האפייה הקצרה).
שלב 11
10 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במרכז התנור, למשך 10 דקות בלבד עד שהשוליים של העוגיה עם מעטה מעט קשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0