דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

(0)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: ליאת פישר
עוגיות עתירות שוקולד בשלושה צבעים וטמעים. עם הוראות מדויקות ותוצאות מתוקות. הכי כיף להכין עם הילדים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
חמאה רכה
1  כוס
סוכר לבן
0.75  כוס
סוכר חום
2  שקיות
סוכר וניל
2 
ביצה
2.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.5  כוס
קקאו
1  קורט
מלח
1  כפית
סודה לשתייה
100  גרם
שוקולד מריר
1  שקית
סוכריות, MARS SNACKFOOD US, סוכריות שוקולד קריספי של M&M לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    במיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, שני סוגי הסוכר וסוכר הווניל. מערבבים עד לקבלת תערובת קרמית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים. מערבבים עד שהביצים מתאחדות בתערובת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח, המלח, הקקאו ואבקת הסודה לשתייה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים רק עד שכל החומרים מתאחדים ונוצרת מעין עיסה סמיכה.
  • שלב 6

    1 דקות
    חותכים את השוקולדים בעזרת סכין לקוביות קטנות- אבל לא קטנות מדי (השימוש בשוקולד אמיתי ולא בשוקולד ציפס קנוי עושה את העוגיות טעימות מאוד ומשביח אותן. ניתן לגוון ולשלב לפחות שני סוגי שוקולד: מריר וחלב, שוקולד חלב ולבן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את השוקולד לעיסה. מערבלים לזמן קצר מאוד (כ-2 שניות) רק עד שכל השוקולד נבלע ומתפזר בתערובת.
  • שלב 8

    0 דקות
    בידיים לחות מעט (מרטיבים עם מעט מים) יוצרים כדורים מהעיסה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מניחים את הכדורים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • שלב 10

    0 דקות
    מעטרים את הכדורים בסוכריות צבעוניות. מניחים את העוגיה ובלחיצה קלה מצמידים את הסוכריות לעוגיה. (אל דאגה שהעוגייה אינה "שטוחה" היא תשתטח במהלך האפייה הקצרה).
  • שלב 11

    10 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במרכז התנור, למשך 10 דקות בלבד עד שהשוליים של העוגיה עם מעטה מעט קשה.
עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

שלב 1 מתוך 11

מחממים תנור ל-180 מעלות.

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

שלב 2 מתוך 11

במיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, שני סוגי הסוכר וסוכר הווניל. מערבבים עד לקבלת תערובת קרמית.

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

שלב 3 מתוך 11

מוסיפים את הביצים. מערבבים עד שהביצים מתאחדות בתערובת.

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

שלב 4 מתוך 11

מוסיפים את הקמח, המלח, הקקאו ואבקת הסודה לשתייה.

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

שלב 5 מתוך 11

מערבבים רק עד שכל החומרים מתאחדים ונוצרת מעין עיסה סמיכה.

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

שלב 6 מתוך 11

חותכים את השוקולדים בעזרת סכין לקוביות קטנות- אבל לא קטנות מדי (השימוש בשוקולד אמיתי ולא בשוקולד ציפס קנוי עושה את העוגיות טעימות מאוד ומשביח אותן. ניתן לגוון ולשלב לפחות שני סוגי שוקולד: מריר וחלב, שוקולד חלב ולבן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

שלב 7 מתוך 11

מוסיפים את השוקולד לעיסה. מערבלים לזמן קצר מאוד (כ-2 שניות) רק עד שכל השוקולד נבלע ומתפזר בתערובת.

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

שלב 8 מתוך 11

בידיים לחות מעט (מרטיבים עם מעט מים) יוצרים כדורים מהעיסה.

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

שלב 9 מתוך 11

מניחים את הכדורים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

שלב 10 מתוך 11

מעטרים את הכדורים בסוכריות צבעוניות. מניחים את העוגיה ובלחיצה קלה מצמידים את הסוכריות לעוגיה. (אל דאגה שהעוגייה אינה "שטוחה" היא תשתטח במהלך האפייה הקצרה).

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

שלב 11 מתוך 11

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במרכז התנור, למשך 10 דקות בלבד עד שהשוליים של העוגיה עם מעטה מעט קשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים