דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות שוקולד קפואות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות שוקולד קפואות

עוגיות שוקולד קפואות

(0)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: מירי שגיב
עוגיות שוקולד פריכות, עם מינימום מרכיבים ומקסימום טעם

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
170  גרם
שוקולד צ'יפס
3 
חלמון
1  שקית
סוכר וניל
1  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
שקדים כתושים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור מראש לחום של 175 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים את השוקולד, ומניחים שיתקרר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים וסוכר הווניל עד שיקשיחו, מוסיפים את הסוכר בהדרגה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את השוקולד והשקדים.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצרים באמצעות כפית עוגיות על גבי נייר אפיה.
  • שלב 6

    15 דקות
    אופים במשך 15 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    לאחר שהעוגיות התקררו, מומלץ לשמור אותן בקירור. בתיאבון!
עוגיות שוקולד קפואות

שלב 1 מתוך 7

מחממים את התנור מראש לחום של 175 מעלות.

עוגיות שוקולד קפואות

שלב 2 מתוך 7

ממיסים את השוקולד, ומניחים שיתקרר.

עוגיות שוקולד קפואות

שלב 3 מתוך 7

מקציפים את החלבונים וסוכר הווניל עד שיקשיחו, מוסיפים את הסוכר בהדרגה.

עוגיות שוקולד קפואות

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את השוקולד והשקדים.

עוגיות שוקולד קפואות

שלב 5 מתוך 7

יוצרים באמצעות כפית עוגיות על גבי נייר אפיה.

עוגיות שוקולד קפואות

שלב 6 מתוך 7

אופים במשך 15 דקות.

עוגיות שוקולד קפואות

שלב 7 מתוך 7

לאחר שהעוגיות התקררו, מומלץ לשמור אותן בקירור. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים