דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות שושנים מתוקות - פרווה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות שושנים מתוקות - פרווה

עוגיות שושנים מתוקות - פרווה

(0)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Jacob Herskovits
עוגיות שושנים מפנקות שמתאימות לכל אירוע, ולצד כל משקה חם או קר

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
חלמון
1  כף
סוכר לבן
200  גרם
מרגרינה בטעם חמאה
2  כוסות
קמח לבן
2 
חלמון (למילוי)
0.5  כוס
סוכר לבן
2  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבצק: מקציפים את חלמוני הביצה, הסוכר, והמרגרינה יחד לתערובת אחידה ואוורירית. מוסיפים את הקמח תוך כדי לישה - עד שהבצק נעשה גמיש ונוח לעבודה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, ומרדדים אותו למלבן בעובי של 1 ס"מ.
  • שלב 3

    0 דקות
    הכנת המילוי: מקציפים את החלבונים, הסוכר והאינסטנט פודינג יחד. מורחים על הבצק ומגלגלים לרולדה.
  • שלב 4

    0 דקות
    חותכים את הרולדה לפרוסות שוות ומניחים על גבי נייר אפייה.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים כ-25 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות. בתיאבון!
עוגיות שושנים מתוקות - פרווה

שלב 1 מתוך 5

הכנת הבצק: מקציפים את חלמוני הביצה, הסוכר, והמרגרינה יחד לתערובת אחידה ואוורירית. מוסיפים את הקמח תוך כדי לישה - עד שהבצק נעשה גמיש ונוח לעבודה.

עוגיות שושנים מתוקות - פרווה

שלב 2 מתוך 5

מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, ומרדדים אותו למלבן בעובי של 1 ס"מ.

עוגיות שושנים מתוקות - פרווה

שלב 3 מתוך 5

הכנת המילוי: מקציפים את החלבונים, הסוכר והאינסטנט פודינג יחד. מורחים על הבצק ומגלגלים לרולדה.

עוגיות שושנים מתוקות - פרווה

שלב 4 מתוך 5

חותכים את הרולדה לפרוסות שוות ומניחים על גבי נייר אפייה.

עוגיות שושנים מתוקות - פרווה

שלב 5 מתוך 5

אופים כ-25 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים