דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות שושנים של שרה בר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות שושנים של שרה בר

עוגיות שושנים של שרה בר

(0)
65 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
שושני בצק יפות וטעימות בטעם וניל

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  חבילות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
6 
חלמון
2  חבילות
מרגרינה
0.75  כוס
מיץ תפוזים
0.5  כוס
סוכר לבן
2  כפות
סוכר וניל
6 
חלבון ביצה
0.5  כוס
סוכר לבן
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לבצק: לערבב את כל מרכיבי הבצק וללוש את הבצק בעדינות לקבלת בצק רך ונעים.
  • שלב 2

    0 דקות
    להניח בצד למנוחה לכמה דקות עד הכנת המלית.
  • שלב 3

    0 דקות
    למלית: להקציף את החלבונים עם הסוכר, להוסיף את הפודינג ולערבב או להמשיך להקציף עד קבלת קרם אחיד.
  • שלב 4

    0 דקות
    לחלק את הבצק ל- 6 כדורים, מכל כדור לרדד עלה מלבני דק.
  • שלב 5

    0 דקות
    למרוח מהמילוי עד 2 ס"מ לפני השוליים, לגלגל ולחתוך פרוסות ברוחב 2 ס"מ.
  • שלב 6

    0 דקות
    לשים בתבנית עם נייר אפיה בצד החתוך במרחק זה מזה (תופח) ולאפות בחום 180 מעלות עד שישחימו קלות.
  • שלב 7

    0 דקות
    להוציא לאחר הצטננות ולפזר אבקת סוכר.
עוגיות שושנים של שרה בר

שלב 1 מתוך 7

לבצק: לערבב את כל מרכיבי הבצק וללוש את הבצק בעדינות לקבלת בצק רך ונעים.

עוגיות שושנים של שרה בר

שלב 2 מתוך 7

להניח בצד למנוחה לכמה דקות עד הכנת המלית.

עוגיות שושנים של שרה בר

שלב 3 מתוך 7

למלית: להקציף את החלבונים עם הסוכר, להוסיף את הפודינג ולערבב או להמשיך להקציף עד קבלת קרם אחיד.

עוגיות שושנים של שרה בר

שלב 4 מתוך 7

לחלק את הבצק ל- 6 כדורים, מכל כדור לרדד עלה מלבני דק.

עוגיות שושנים של שרה בר

שלב 5 מתוך 7

למרוח מהמילוי עד 2 ס"מ לפני השוליים, לגלגל ולחתוך פרוסות ברוחב 2 ס"מ.

עוגיות שושנים של שרה בר

שלב 6 מתוך 7

לשים בתבנית עם נייר אפיה בצד החתוך במרחק זה מזה (תופח) ולאפות בחום 180 מעלות עד שישחימו קלות.

עוגיות שושנים של שרה בר

שלב 7 מתוך 7

להוציא לאחר הצטננות ולפזר אבקת סוכר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים