דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות תמרים נמסות בפה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות תמרים נמסות בפה

עוגיות תמרים נמסות בפה

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: ליבנת חטיאל
עוגיות תמרים נימוחות במתיקות עדינה, מושלם לצד הקפה

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
מרגרינה
1  כוס
מיץ תפוזים
2.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  חבילה
ממרח תמרים
0  לפי הטעם
אבקת סוכר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים את המרגרינה (אפשר במיקרוגל).
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים בקערה את המרגרינה, מיץ התפוזים והקמח התופח, ולשים עד שמתקבל בצק נוח לעבודה (במידת הצריך מוסיפים מעט קמח). הבצק עדין מאוד.
  • שלב 3

    0 דקות
    חותכים את הבצק לשני כדורים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקמחים משטח העבודה, מרדדים בצק, ומורחים בממרח התמרים (שכבה דקה), מגלגלים לרולדה ומותחים אותה.
  • שלב 5

    0 דקות
    חותכים את הרולדה עם סכין חדה לפרוסות דקות, ומניחים על נייר אפייה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהעוגיות מתחילות להשחים.
  • שלב 7

    0 דקות
    ממתינים שהרולדות יתקררו, ובוזקים עליהן אבקת סוכר. בתיאבון!
עוגיות תמרים נמסות בפה

שלב 1 מתוך 7

ממיסים את המרגרינה (אפשר במיקרוגל).

עוגיות תמרים נמסות בפה

שלב 2 מתוך 7

שמים בקערה את המרגרינה, מיץ התפוזים והקמח התופח, ולשים עד שמתקבל בצק נוח לעבודה (במידת הצריך מוסיפים מעט קמח). הבצק עדין מאוד.

עוגיות תמרים נמסות בפה

שלב 3 מתוך 7

חותכים את הבצק לשני כדורים.

עוגיות תמרים נמסות בפה

שלב 4 מתוך 7

מקמחים משטח העבודה, מרדדים בצק, ומורחים בממרח התמרים (שכבה דקה), מגלגלים לרולדה ומותחים אותה.

עוגיות תמרים נמסות בפה

שלב 5 מתוך 7

חותכים את הרולדה עם סכין חדה לפרוסות דקות, ומניחים על נייר אפייה.

עוגיות תמרים נמסות בפה

שלב 6 מתוך 7

מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהעוגיות מתחילות להשחים.

עוגיות תמרים נמסות בפה

שלב 7 מתוך 7

ממתינים שהרולדות יתקררו, ובוזקים עליהן אבקת סוכר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים