דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאד תאי ב-10 דקות הכנה

אפשר סרטונים

לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן

אפשר סרטונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאד תאי ב-10 דקות הכנה

פאד תאי ב-10 דקות הכנה

(2)
10 דקות
קל
מתכונאי/ת: אינס שילת ינאי
מתכון קל, טעים והכי מהיר שיש לאטריות מוקפצות עם ירקות ורצועות עוף ברוטב אסייתי משגע

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  חבילה
נודלס אטריות אורז רחבות
2  כפות
שמן קנולה
200  גרם
חזה עוף
3  ענפי
בצל ירוק חתוכים לרצועות באורך של כ – 4 ס"מ
1 
גזר חתוך לרצועות דקות
5  כפות
רוטב למוקפץ 290 מ"ל
1 
ביצה
0.25  כוס
בוטנים גרוסים
2 
לימון
0  לפי הטעם
כוסברה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

10 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל גבי האריזה, ומסננים.
  • שלב 2

    3 דקות
    שמים בווק שמן, גזר, בצל ירוק וחזה עוף, מקפיצים ומטגנים כ-3 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצרים גומה, ומקשקשים בתוכה ביצה. מערבבים הכל יחד, ומוסיפים אטריות ורוטב למוקפץ, מערבבים ומגישים עם בוטנים, כוסברה ופלח לימון. בתיאבון!
פאד תאי ב-10 דקות הכנה

שלב 1 מתוך 3

מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל גבי האריזה, ומסננים.

פאד תאי ב-10 דקות הכנה

שלב 2 מתוך 3

שמים בווק שמן, גזר, בצל ירוק וחזה עוף, מקפיצים ומטגנים כ-3 דקות.

פאד תאי ב-10 דקות הכנה

שלב 3 מתוך 3

יוצרים גומה, ומקשקשים בתוכה ביצה. מערבבים הכל יחד, ומוסיפים אטריות ורוטב למוקפץ, מערבבים ומגישים עם בוטנים, כוסברה ופלח לימון. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאד תאי ביתי

    פאד תאי ביתי

    30 דקות קל
  • פאד תאי

    פאד תאי

    20 דקות בינוני
  • פאדג' פתי בר

    פאדג' פתי בר

    15 דקות קל
  • עוגת פאדג' שוקולד

    עוגת פאדג' שוקולד

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים