דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי גבינות עשיר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי גבינות עשיר

פאי גבינות עשיר

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פאי גבינות עשיר, מעולה לאירוח, ולחג שבועות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
בצק עלים
1.5  כוסות
חלב
0.33  כוס
שמנת מתוקה
200  גרם
גבינת קשקבל מגוררת
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית כבשים או עזים, מגוררת
75  גרם
גבינת פטה / בולגרית חתוכה
4 
ביצה
0  לפי הטעם
פלפל לבן טחון
250  גרם
גבינה לבנה רכה 9%
1  כף
פירורי לחם פירורית זהב אסם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרדדים הבצק לעלה דק. מעבירים אותו בעזרת המערוך לתבנית, עגולה או מלבנית מס' 26, משומנת, ומשאירים עודפי בצק מעבר לדפנות (לסגירה מאוחר יותר).
  • שלב 2

    2 דקות
    שמים בסיר את החלב, השמנת לקצפת, הקצקבל, הפטה והגבינה הבולגרית. בוחשים, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות תוך בחישה. מצננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים, אחת אחר השנייה, את הפלפל הלבן ובוחשים. מוסיפים את הגבינה הלבנה. מתקבלת בלילה נוזלית.
  • שלב 4

    25 דקות
    מפזרים על הבצק את פירורי הלחם, יוצקים מעל את עיסת הגבינות, "מבריגים" את הבצק הנותר מסביב הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 200 מעלות, כ-25 דקות או עד שאפוי.
פאי גבינות עשיר

שלב 1 מתוך 4

מרדדים הבצק לעלה דק. מעבירים אותו בעזרת המערוך לתבנית, עגולה או מלבנית מס' 26, משומנת, ומשאירים עודפי בצק מעבר לדפנות (לסגירה מאוחר יותר).

פאי גבינות עשיר

שלב 2 מתוך 4

שמים בסיר את החלב, השמנת לקצפת, הקצקבל, הפטה והגבינה הבולגרית. בוחשים, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות תוך בחישה. מצננים.

פאי גבינות עשיר

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את הביצים, אחת אחר השנייה, את הפלפל הלבן ובוחשים. מוסיפים את הגבינה הלבנה. מתקבלת בלילה נוזלית.

פאי גבינות עשיר

שלב 4 מתוך 4

מפזרים על הבצק את פירורי הלחם, יוצקים מעל את עיסת הגבינות, "מבריגים" את הבצק הנותר מסביב הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 200 מעלות, כ-25 דקות או עד שאפוי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים