דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פולים עם לבבות ארטישוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פולים עם לבבות ארטישוק

פולים עם לבבות ארטישוק

(0)
70 דקות
קל
מתכונאי/ת: שולה קוטק
לא סתם תוספת: תבשיל פולים וארטישוק ברוטב לימון סמיך. חורפי, קל להכנה וטעים!

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל בינוני
0.25  כוס
שמן זית
800  גרם
פול צעיר
800  גרם
ארטישוק ירושלמי אפשר קפואים, אבל לא מקופסה
2  כפות
קמח תפוחי אדמה
2  כוסות
מים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0.5  כפית
כורכום
0.33  כוס
מיץ לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד הזהבה קלה.
  • שלב 2

    20 דקות
    מוסיפים את הפולים וכוס מים ומבשלים בסיר מכוסה על אש קטנה 20 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    חותכים את לבבות הארטישוק לרבעים ומוסיפים לסיר.
  • שלב 4

    20 דקות
    מפזרים את התבלינים, מוסיפים עוד כוס מים וממשיכים לבשל 20 דקות נוספות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים בקערית קטנה את קמח תפוחי האדמה עם רבע כוס מים עד שלא יהיו גושים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים לתבשיל ומערבבים בעדינות.
  • שלב 7

    20 דקות
    מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה עוד 20 דקות. מומלץ לערבב בעדינות מידי מספר דקות.
פולים עם לבבות ארטישוק

שלב 1 מתוך 7

קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד הזהבה קלה.

פולים עם לבבות ארטישוק

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את הפולים וכוס מים ומבשלים בסיר מכוסה על אש קטנה 20 דקות.

פולים עם לבבות ארטישוק

שלב 3 מתוך 7

חותכים את לבבות הארטישוק לרבעים ומוסיפים לסיר.

פולים עם לבבות ארטישוק

שלב 4 מתוך 7

מפזרים את התבלינים, מוסיפים עוד כוס מים וממשיכים לבשל 20 דקות נוספות.

פולים עם לבבות ארטישוק

שלב 5 מתוך 7

מערבבים בקערית קטנה את קמח תפוחי האדמה עם רבע כוס מים עד שלא יהיו גושים.

פולים עם לבבות ארטישוק

שלב 6 מתוך 7

מוסיפים לתבשיל ומערבבים בעדינות.

פולים עם לבבות ארטישוק

שלב 7 מתוך 7

מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה עוד 20 דקות. מומלץ לערבב בעדינות מידי מספר דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • קטניות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק פולים ירוקים ובשר

    מרק פולים ירוקים ובשר

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים