דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק פולים ירוקים ובשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק פולים ירוקים ובשר

מרק פולים ירוקים ובשר

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Eti Amar-Assayag
מרק פולים ובשר, עשיר בירקות ובעשבי תיבול, הולך מצוין בפסח עם מצה שבורה והרבה כוסברה.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון רצוי בשר עסיסי המתאים למרק, חתוך לחתיכות
0.5  קילוגרם
פול טריים קלופים, המשקל לאחר הניקוי מהתרמילים
3 
תפוח אדמה
1 
בצל
2  גבעולים
סלרי עם העלים
0.5  זר
כוסברה טרי
3  כפות
שמן קנולה
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל לפי טעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ עד להשחמה ומוסיפים את חתיכות הבשר לטיגון קל. מכסים במים עד גובה הבשר, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-30 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הפולים, קוביות תפוחי האדמה, הכרפס הקצוץ, הכוסברה הקצוצה ואבקת מרק עוף ומערבבים. מוסיפים מים עד שלושת רבעי הסיר, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
  • שלב 3

    30 דקות
    מנמיכים את האש ומבשלים למשך 30 דקות נוספות עד לריכוך הירקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מומלץ להגיש עם כוסברה טרייה ושברי מצות (בפסח).
מרק פולים ירוקים ובשר

שלב 1 מתוך 4

מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ עד להשחמה ומוסיפים את חתיכות הבשר לטיגון קל. מכסים במים עד גובה הבשר, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-30 דקות.

מרק פולים ירוקים ובשר

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את הפולים, קוביות תפוחי האדמה, הכרפס הקצוץ, הכוסברה הקצוצה ואבקת מרק עוף ומערבבים. מוסיפים מים עד שלושת רבעי הסיר, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.

מרק פולים ירוקים ובשר

שלב 3 מתוך 4

מנמיכים את האש ומבשלים למשך 30 דקות נוספות עד לריכוך הירקות.

מרק פולים ירוקים ובשר

שלב 4 מתוך 4

מומלץ להגיש עם כוסברה טרייה ושברי מצות (בפסח).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • אביב
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • קטניות
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים