דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פוקצ'ה איטלקית ביתית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פוקצ'ה איטלקית ביתית

פוקצ'ה איטלקית ביתית

(2)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון פשוט וקל למאפה האיטלקי. והפעם עם רוזמרין, שום וירקות קלויים שאוהבים
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3.5  כוסות
קמח שמרים לפיצה 1 קג אסם (כ-500 גרם)
6  כפות
שמן זית
2  כפיות
סוכר לבן
1  כפית
מלח כפית גדושה
1.5  כוסות
מים פושרים (300 מ"ל)
6  כפות
שמן זית
6  כפות
מים להזלפה
0  לפי הטעם
מלח
1  ענף
רוזמרין רק העלים
2  שיני
שום קצוצות
1 
עגבנייה פרוסים, בוחרים את הירק שאוהבים
1 
פלפל אדום
1 
בצל
1 
פנים של חציל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מעבירים לקערה קמח שמרים, סוכר, מים פושרים ושמן זית ומערבבים. מומלץ במיקסר במהירות בינונית למשך 10 דק' עד שמתקבל בצק חלק, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את הבצק למשטח העבודה, מורחים מעט שמן מעל למניעת התייבשות, מכסים במגבת ונותנים לבצק לנוח במשך 10-15 דק'.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ושמים כל חלק במגש אפיה משומן.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכסים את הבצק ומשאירים לתפוח למשך כשעה במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • שלב 5

    0 דקות
    כשהבצק תפוח לשים להוצאת האוויר ומשטחים בעזרת ידיים כל חלק שבמגש למלבן בגודל 25*30 ס"מ ועובי של כ-1 ס"מ. ככל שעובי יהיה גדול יותר, כך תתקבל פוקצה יותר עבה.
  • שלב 6

    0 דקות
    שמים מלח מעל, מכסים במגבת ומתפיחים 40 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    שמים על כל פוקצ'ה 3-4 כפות גדושות של תערובת שמן זית, מים ושום קצוץ ויוצרים גומות בעזרת אצבעות. מפזרים ירקות ועלי רוזמרין. מכסים במגבת ומתפיחים את הפוקצה כ-60 דקות נוספות.
  • שלב 8

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש לחום של 220-240 מעלות במדף תחתון במשך 15 דקות או עד להזהבה של בצק.
  • שלב 9

    0 דקות
    מצננים על רשת ומורחים מעט שמן זית מעל.
  • שלב 10

    0 דקות
    מומלץ לאפות כאשר התנור במצב של בישול מסורתי - גופי חימום עליון ותחתון מופעלים.
פוקצ'ה איטלקית ביתית

שלב 1 מתוך 10

מעבירים לקערה קמח שמרים, סוכר, מים פושרים ושמן זית ומערבבים. מומלץ במיקסר במהירות בינונית למשך 10 דק' עד שמתקבל בצק חלק, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח.

פוקצ'ה איטלקית ביתית

שלב 2 מתוך 10

מוציאים את הבצק למשטח העבודה, מורחים מעט שמן מעל למניעת התייבשות, מכסים במגבת ונותנים לבצק לנוח במשך 10-15 דק'.

פוקצ'ה איטלקית ביתית

שלב 3 מתוך 10

מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ושמים כל חלק במגש אפיה משומן.

פוקצ'ה איטלקית ביתית

שלב 4 מתוך 10

מכסים את הבצק ומשאירים לתפוח למשך כשעה במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.

פוקצ'ה איטלקית ביתית

שלב 5 מתוך 10

כשהבצק תפוח לשים להוצאת האוויר ומשטחים בעזרת ידיים כל חלק שבמגש למלבן בגודל 25*30 ס"מ ועובי של כ-1 ס"מ. ככל שעובי יהיה גדול יותר, כך תתקבל פוקצה יותר עבה.

פוקצ'ה איטלקית ביתית

שלב 6 מתוך 10

שמים מלח מעל, מכסים במגבת ומתפיחים 40 דקות.

פוקצ'ה איטלקית ביתית

שלב 7 מתוך 10

שמים על כל פוקצ'ה 3-4 כפות גדושות של תערובת שמן זית, מים ושום קצוץ ויוצרים גומות בעזרת אצבעות. מפזרים ירקות ועלי רוזמרין. מכסים במגבת ומתפיחים את הפוקצה כ-60 דקות נוספות.

פוקצ'ה איטלקית ביתית

שלב 8 מתוך 10

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 220-240 מעלות במדף תחתון במשך 15 דקות או עד להזהבה של בצק.

פוקצ'ה איטלקית ביתית

שלב 9 מתוך 10

מצננים על רשת ומורחים מעט שמן זית מעל.

פוקצ'ה איטלקית ביתית

שלב 10 מתוך 10

מומלץ לאפות כאשר התנור במצב של בישול מסורתי - גופי חימום עליון ותחתון מופעלים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

    פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

    40 דקות קל
  • פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

    פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

    40 דקות בינוני
  • פוקצ'ה עם רוזמרין ושמן זית

    פוקצ'ה עם רוזמרין ושמן זית

    240 דקות בינוני
  • פוקצ'ה אישית

    פוקצ'ה אישית

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים