דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פוקצ'ה עם פלפלים ובצל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אסתי רוזן
אין כמו פוקצ'ה טרייה וקריספית עם תוספת של פלפלים ובצלים מטוגנים ומעל מלח גס

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
2  כפות
שמרים יבשים
1  כף
מלח
1  כף
סוכר לבן
3  כוסות
מים
0.5  כוס
שמן זית
1  קורט
מלח
2 
פלפל אדום
2 
בצל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים בקערה קמח, שמרים, מלח, סוכר, מים ושמן ולשים עד קבלת בצק.
  • שלב 2

    0 דקות
    להעביר את הקערה למקום חמים ולתת לבצק לתפוח עד שעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    בינתיים לפרוס בצלים ופלפלים לרצועות ולטגן קלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר שהבצק תפח, ליצור ממנו רצועות אובליות, למרוח שמן זית, לפזר את הפלפלים והבצלים המטוגנים ולזרות מלח גס.
  • שלב 5

    0 דקות
    להכניס לתנור חם ולאפות עד שהפוקצ'ות הופכות להיות קריספיות למטה ושחומות מעל.
פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

שלב 1 מתוך 5

מניחים בקערה קמח, שמרים, מלח, סוכר, מים ושמן ולשים עד קבלת בצק.

פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

שלב 2 מתוך 5

להעביר את הקערה למקום חמים ולתת לבצק לתפוח עד שעה.

פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

שלב 3 מתוך 5

בינתיים לפרוס בצלים ופלפלים לרצועות ולטגן קלות.

פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

שלב 4 מתוך 5

לאחר שהבצק תפח, ליצור ממנו רצועות אובליות, למרוח שמן זית, לפזר את הפלפלים והבצלים המטוגנים ולזרות מלח גס.

פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

שלב 5 מתוך 5

להכניס לתנור חם ולאפות עד שהפוקצ'ות הופכות להיות קריספיות למטה ושחומות מעל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • אוכל איטלקי
  • מתכונים לפיצה
  • אוכל למסיבת ילדים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

    פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

    40 דקות קל
  • פוקצ'ה עם רוזמרין ושמן זית

    פוקצ'ה עם רוזמרין ושמן זית

    240 דקות בינוני
  • פוקצ'ה אישית

    פוקצ'ה אישית

    50 דקות בינוני
  • בצק לפוקצ'ה ופיצה

    בצק לפוקצ'ה ופיצה

    70 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים