דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פוקצ'ה עין - אישית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פוקצ'ה עין - אישית

פוקצ'ה עין - אישית

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
מתכון מנצח לפוקצ'ות טעימות עם ביצת עין במרכזן

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח לבן
1  כף
שמרים יבשים
1  כפית
מלח
3  כפות
שמן זית
1  כוס
מים
1  כפית
מלח
5  כפות
שמן זית
0.17  כוס
זעתר
0.25  כוס
שומשום
5 
ביצה (לפי מס' הפוקצ'ות עין)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים בקערה את הקמח והשמרים היבשים ומערבבים, מוסיפים סוכר ומערבבים ואחר כך את המלח ומערבבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את השמן והמים ומכינים בצק רך וגמיש.
  • שלב 3

    0 דקות
    מורחים בשמן זית כדי שלא יתייבש ומניחים בצד להתפחה של שעה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-8 כדורים, ומרדדים לעלה עגול (כמו פיתה) על משטח משומן בשמן זית, ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
  • שלב 5

    0 דקות
    בעזרת תחתית של כוס או מצקת יוצרים גומה באמצע בכל אחד, מכסים ומתפיחים עוד כחצי שעה.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאחר התפיחה, אם צריך עוד קצת להגדיל את הגומה זה הזמן.
  • שלב 7

    0 דקות
    לצקת ביצה בזהירות לתוך הגומה, לפזר על הביצה והבצק מעט מלח גס, ומסביב על הבצק לטפטף שמן זית, זעתר ושומשום ולהכניס לתנור שחומם מראש.
  • שלב 8

    0 דקות
    לאפות ב 190 מעלות כרבע שעה, או עד שהבצק ישחים והביצה יציבה.
פוקצ'ה עין - אישית

שלב 1 מתוך 8

מניחים בקערה את הקמח והשמרים היבשים ומערבבים, מוסיפים סוכר ומערבבים ואחר כך את המלח ומערבבים.

פוקצ'ה עין - אישית

שלב 2 מתוך 8

מוסיפים את השמן והמים ומכינים בצק רך וגמיש.

פוקצ'ה עין - אישית

שלב 3 מתוך 8

מורחים בשמן זית כדי שלא יתייבש ומניחים בצד להתפחה של שעה.

פוקצ'ה עין - אישית

שלב 4 מתוך 8

מחלקים את הבצק ל-8 כדורים, ומרדדים לעלה עגול (כמו פיתה) על משטח משומן בשמן זית, ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.

פוקצ'ה עין - אישית

שלב 5 מתוך 8

בעזרת תחתית של כוס או מצקת יוצרים גומה באמצע בכל אחד, מכסים ומתפיחים עוד כחצי שעה.

פוקצ'ה עין - אישית

שלב 6 מתוך 8

לאחר התפיחה, אם צריך עוד קצת להגדיל את הגומה זה הזמן.

פוקצ'ה עין - אישית

שלב 7 מתוך 8

לצקת ביצה בזהירות לתוך הגומה, לפזר על הביצה והבצק מעט מלח גס, ומסביב על הבצק לטפטף שמן זית, זעתר ושומשום ולהכניס לתנור שחומם מראש.

פוקצ'ה עין - אישית

שלב 8 מתוך 8

לאפות ב 190 מעלות כרבע שעה, או עד שהבצק ישחים והביצה יציבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

    פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

    40 דקות קל
  • פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

    פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

    40 דקות בינוני
  • פוקצ'ה עם רוזמרין ושמן זית

    פוקצ'ה עם רוזמרין ושמן זית

    240 דקות בינוני
  • פוקצ'ה אישית

    פוקצ'ה אישית

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים