המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את תפוחי האדמה, וחותכים לקוביות.
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים כחצי שעה, עד שהם רכים.
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים לסיר היבש, מחממים את התפוחים ומטלטלים אותם עד שהם יבשים לחלוטין. מעבירים לקערה נקייה.
מוסיפים לקערה חמאה והתבלונים, ומועכים ביחד למחית חלקה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0