מנקים את הפלפלים, ומורידים את החלק העליון בזהירות כך שלא יפגע בשלמות הפלפל.
שלב 2
0 דקות
הכנת המילוי: מטגנים את הבצל עד להזהבתו, ומתבלים במלח פלפל. מוסיפים את הפטריות, ומערבבים. לאחר בישול קצר, מוסיפים את הבורגול, ומורידים מהאש. ממלאים את הפלפלים לא יותר משני שליש הפלפל, כדי לאפשר התפחה של הבורגול בעת הבישול, ומסדרים בסיר רחב ועמוק.
שלב 3
0 דקות
הכנת הרוטב: מערבבים בקערה רסק עגבניות, שום, אבקת מרק ומים, עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 4
0 דקות
יוצקים לתוך כל פלפל כמות נוזלים מספקת עם מצקת. את יתרת הרוטב יוצקים לסיר הפלפלים.
שלב 5
0 דקות
מבשלים תוך רתיחה על אש גבוהה, חמש דקות לפחות. מכסים את הסיר (כדי למנוע גלישה רצוי בשלב ראשון לסגור את הסיר באופן חלקי).
שלב 6
0 דקות
מנמיכים את האש, וממשיכים לבשל שעה.
שלב 7
0 דקות
מניחים את הסיר במכבה סגור למשך מספר שעות.
שלב 8
0 דקות
מעבירים למקרר - טעמו של הפלפל משתבח לאחר יום.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מנקים את הפלפלים, ומורידים את החלק העליון בזהירות כך שלא יפגע בשלמות הפלפל.
שלב 2
מתוך
8
הכנת המילוי: מטגנים את הבצל עד להזהבתו, ומתבלים במלח פלפל. מוסיפים את הפטריות, ומערבבים. לאחר בישול קצר, מוסיפים את הבורגול, ומורידים מהאש. ממלאים את הפלפלים לא יותר משני שליש הפלפל, כדי לאפשר התפחה של הבורגול בעת הבישול, ומסדרים בסיר רחב ועמוק.
שלב 3
מתוך
8
הכנת הרוטב: מערבבים בקערה רסק עגבניות, שום, אבקת מרק ומים, עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
8
יוצקים לתוך כל פלפל כמות נוזלים מספקת עם מצקת. את יתרת הרוטב יוצקים לסיר הפלפלים.
שלב 5
מתוך
8
מבשלים תוך רתיחה על אש גבוהה, חמש דקות לפחות. מכסים את הסיר (כדי למנוע גלישה רצוי בשלב ראשון לסגור את הסיר באופן חלקי).
שלב 6
מתוך
8
מנמיכים את האש, וממשיכים לבשל שעה.
שלב 7
מתוך
8
מניחים את הסיר במכבה סגור למשך מספר שעות.
שלב 8
מתוך
8
מעבירים למקרר - טעמו של הפלפל משתבח לאחר יום.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
מ
מריה אינס
כן אבל הוספתי גם ערמונים קצוצים ועלי פטרוזיה קצוצה .
הערות 1