המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים במחבת, כף אחת של חמאה. מקציפים את הביצים יחד עם קורט מלח וכפית אחת של סוכר, עד לקבלת קרם בהיר.
מוסיפים לבלילת הביצים את החמאה המומסת, קמח תופח וחלב. אם התערובת סמיכה מדי מדללים במעט חלב. ממשיכים להקציף מספר דקות. קולפים את המנגו ופורסים אותו דק.
על מחבת עם מעט חמאה (אפשר שמן זית במקום חמאה) בוזקים את השקדים, מניחים מעל את המנגו ומחממים על להבה גבוהה עד שהשקדים יזהיבו והמנגו טיפה יטוגן. מוסיפים את בלילת הביצים ומכסים את המחבת 2-3 דק' והופכים.
להגשה: מומלץ לקלות קצת שקדים ולפזר מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0