דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה ברוטב ארבע גבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה ברוטב ארבע גבינות

פסטה ברוטב ארבע גבינות

(0)
25 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנת פסטה שהיא טעימה כמו שהיא מושחתת
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
25  גרם
גבינה כחולה רוקפור, גורגונזולה
50  גרם
גבינת פרמזן
100  גרם
גבינה 9%
50  גרם
גבינת מוצרלה
1  מיכל
שמנת מתוקה
50  גרם
חמאה
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
0.25  כפית
אגוז מוסקט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים לפי ההוראות שעל האריזה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים, מתיכים במחבת רחבה וגבוהת שוליים או בסיר רחב את החמאה. מוסיפים את השמנת ומביאים אל סף רתיחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת את גבינת השמנת ומערבבים היטב עד שהגבינה נמסה לגמרי.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את יתר הגבינות (מפוררים את הכחולה ואת המוצרלה) ומערבבים כל העת. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים אגב ערבוב עד שהתערובת אחידה ומתחילה לבעבע. מסירים מהאש.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסננים את הפסטה ומוסיפים לתוך הרוטב. מערבבים היטב ובעדינות ומגישים.
פסטה ברוטב ארבע גבינות

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים לפי ההוראות שעל האריזה.

פסטה ברוטב ארבע גבינות

שלב 2 מתוך 5

בינתיים, מתיכים במחבת רחבה וגבוהת שוליים או בסיר רחב את החמאה. מוסיפים את השמנת ומביאים אל סף רתיחה.

פסטה ברוטב ארבע גבינות

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים לתערובת את גבינת השמנת ומערבבים היטב עד שהגבינה נמסה לגמרי.

פסטה ברוטב ארבע גבינות

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את יתר הגבינות (מפוררים את הכחולה ואת המוצרלה) ומערבבים כל העת. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים אגב ערבוב עד שהתערובת אחידה ומתחילה לבעבע. מסירים מהאש.

פסטה ברוטב ארבע גבינות

שלב 5 מתוך 5

מסננים את הפסטה ומוסיפים לתוך הרוטב. מערבבים היטב ובעדינות ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים