-
שלב 1
0 דקות
להכנת הרוטב, מזהיבים בשמן את הבצל, הגזר והסלרי (זה לוקח קצת פחות מעשר דקות).
-
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
-
שלב 3
15 דקות
מוסיפים את הבשר והכבד ומערבבים-מפוררים במזלג עד שכל פירורי הבשר השחימו כ-15 דקות.
-
שלב 4
3 דקות
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש גבוהה 3 דקות, עד שהיין מתנדף.
-
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את שני סוגי העגבניות והמרק. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כשעה, עד שמתקבל רוטב סמיך.
-
שלב 6
0 דקות
ממליחים, מפלפלים ומוסיפים פטרוזיליה.
-
שלב 7
0 דקות
מבשלים את הפסטה, מסננים ומוסיפים מיד לרוטב. מגישים חם.
כתוב ביקורת