דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה ברוטב ראגו (בולונז)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה ברוטב ראגו (בולונז)

פסטה ברוטב ראגו (בולונז)

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גיל חובב מציג: גרסה טעימה ומוצלחת במיוחד לספגטי בולונז

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
0.33  כוס
שמן זית
2 
בצל
2 
גזר
4  גבעולים
סלרי
2  שיני
שום
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
0.5  קילוגרם
כבד עוף
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
0.5  כוס
יין אדום
1  כוס
רסק עגבניות
2  כפות
רסק עגבניות
1.5  כוסות
מרק, מרק בקר, קוביות, יבש
0.5  זר
פטרוזיליה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להכנת הרוטב, מזהיבים בשמן את הבצל, הגזר והסלרי (זה לוקח קצת פחות מעשר דקות).
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
  • שלב 3

    15 דקות
    מוסיפים את הבשר והכבד ומערבבים-מפוררים במזלג עד שכל פירורי הבשר השחימו כ-15 דקות.
  • שלב 4

    3 דקות
    מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש גבוהה 3 דקות, עד שהיין מתנדף.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את שני סוגי העגבניות והמרק. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כשעה, עד שמתקבל רוטב סמיך.
  • שלב 6

    0 דקות
    ממליחים, מפלפלים ומוסיפים פטרוזיליה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה, מסננים ומוסיפים מיד לרוטב. מגישים חם.
פסטה ברוטב ראגו (בולונז)

שלב 1 מתוך 7

להכנת הרוטב, מזהיבים בשמן את הבצל, הגזר והסלרי (זה לוקח קצת פחות מעשר דקות).

פסטה ברוטב ראגו (בולונז)

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.

פסטה ברוטב ראגו (בולונז)

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים את הבשר והכבד ומערבבים-מפוררים במזלג עד שכל פירורי הבשר השחימו כ-15 דקות.

פסטה ברוטב ראגו (בולונז)

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש גבוהה 3 דקות, עד שהיין מתנדף.

פסטה ברוטב ראגו (בולונז)

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את שני סוגי העגבניות והמרק. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כשעה, עד שמתקבל רוטב סמיך.

פסטה ברוטב ראגו (בולונז)

שלב 6 מתוך 7

ממליחים, מפלפלים ומוסיפים פטרוזיליה.

פסטה ברוטב ראגו (בולונז)

שלב 7 מתוך 7

מבשלים את הפסטה, מסננים ומוסיפים מיד לרוטב. מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים