שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פסטה ברוטב רוזה, פטריות ועגבניות

תאריך פרסום: 24/4/2013
דרוג הגולשים:
פסטה ברוטב רוזה, פטריות ועגבניות

מצרכים

ל-4 סועדים:

1 חבילה פסטה פנה אסם
3 כפות שמן זית
200 גרם פטריות פורטבלו חתוכות לפרוסות דקות
1/2 חבילה רוטב עגבניות בזיליקום לפסטה של פרפקטו – חפשו אותי במקפיא!
1/2 חבילה רוטב פטריות לפסטה של פרפקטו – חפשו אותי במקפיא!
1 מיכל שמנת לבישול 15%
2/3 כוס חלב
50 גרם גבינת פקורינו מגוררת

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.

2. במחבת גדולה מחממים שמן זית, וצולים בו את פטריות הפורטבלו עם מעט מלח, כ-4 דקות או עד שמזהיב. מוסיפים רוטב פטריות פרפקטו הקפוא, יחד עם שמנת וחלב, ומביאים יחד לרתיחה.

3. מוסיפים את רוטב עגבניות פרפקטו הקפוא יחד עם 2/3 כוס חלב. מבשלים על אש בינונית כ-2 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהרוטב הופך אחיד.

3. יוצקים את הרוטב על הפסטה, מערבבים בעדינות, מפזרים מעל גבינת פרמזן, ומגישים חם.


אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים