הינך נמצא כאן
close אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם?

פסטה ברוטב שמנת ובצל

6.83333
דירוג ממוצע: 3.5 (30)
סגנון: 
איטלקי
גיל חובב מגיש פסטה פשוטה, עם כמה טריקים קטנים שהופכים אותה למיוחדת, והכי חשוב - טעימה
בינוני
9 מצרכים
30 דקות
close הקופונים של בישולים הירשמו וקבלו קופונים מותאמים אישית להרשמה כבר הצטרפתם?

תיאור המתכון

כל החוכמה במתכון הזה טמונה באיפוק: לא לשרוף את הבצל ולא להגזים עם העגבניות. הטיגון האיטי יניב רצועות בצל שקופות, לא זהובות ומאוד מתוקות, והקימוץ בעגבניות יגרום לרוטב להיות ורוד חיוור ענוג למראה ומאוד מקורי. כשהפסטה כבר בצלחת אפשר לפזר צנוברים קלויים מלמעלה, יחד עם הפרמזן.

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 3.5 (30)