מבשלים את הפסטה בתוך סיר עם מים רותחים וכפית מלח כ-8-9 דקות ומסננים.
שלב 2
1 דקות
מחממים מחבת או ווק על להבה הכי גבוהה.
שלב 3
3 דקות
מוסיפים מעט שמן זית וזורקים פנימה את רצועות האנטריקוט, מתבלים במלח ופלפל, מקפיצים 2-3 דקות לא יותר, ומסירים מהאש.
שלב 4
1 דקות
מנגבים עם נייר את הווק ומחממים אותו שוב.
שלב 5
2 דקות
מוסיפים שמן זית ומוסיפים את הבצל, מקפיצים כדקה וחצי ומוסיפים את הפטריות והצ׳ילי החריף.
מקפיצים ומקפידים שהאש כל הזמן גבוהה.
שלב 6
5 דקות
לאחר 3 דקות מוסיפים את הטריאקי והמירין.
מוסיפים את האנטריקוט.
מקפיצים כדקה וחצי שהרוטב יצטמצם על הירקות והבשר.
מוסיפים את הכוסברה והבצל הירוק.
מוסיפים את הפסטה, 2-3 הקפצות ומגישים חם.
שלב 1
מתוך
6
מבשלים את הפסטה בתוך סיר עם מים רותחים וכפית מלח כ-8-9 דקות ומסננים.
שלב 2
מתוך
6
מחממים מחבת או ווק על להבה הכי גבוהה.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים מעט שמן זית וזורקים פנימה את רצועות האנטריקוט, מתבלים במלח ופלפל, מקפיצים 2-3 דקות לא יותר, ומסירים מהאש.
שלב 4
מתוך
6
מנגבים עם נייר את הווק ומחממים אותו שוב.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים שמן זית ומוסיפים את הבצל, מקפיצים כדקה וחצי ומוסיפים את הפטריות והצ׳ילי החריף.
מקפיצים ומקפידים שהאש כל הזמן גבוהה.
שלב 6
מתוך
6
לאחר 3 דקות מוסיפים את הטריאקי והמירין.
מוסיפים את האנטריקוט.
מקפיצים כדקה וחצי שהרוטב יצטמצם על הירקות והבשר.
מוסיפים את הכוסברה והבצל הירוק.
מוסיפים את הפסטה, 2-3 הקפצות ומגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0