דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה טליאטלה אנטריקוט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה טליאטלה אנטריקוט

פסטה טליאטלה אנטריקוט

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: קובי אדרי
פסטה בשרנית מוקפת עם אנטריקוט, פטריות, עשבי תבלין ורוטב עשיר בטעמים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
סינטה פרוס לרצועות דקות
400  גרם
פסטה טליאטלה
1 
בצל פרוס
0.5  חבילה
פטריות שמפיניון או פורטבלו פרוסות
3  שיני
שום קצוצות
3  כפות
שמן זית
5  כפות
רוטב טריאקי 290 מ"ל
1  כף
מירין
0.5  כפית
פלפל שחור גרוס
1  כפית
מלח
1  חבילה
כוסברה קצוצה
1  חבילה
בצל ירוק קצוץ
1 
פלפל אדום חריף פרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מבשלים את הפסטה בתוך סיר עם מים רותחים וכפית מלח כ-8-9 דקות ומסננים.
  • שלב 2

    1 דקות
    מחממים מחבת או ווק על להבה הכי גבוהה.
  • שלב 3

    3 דקות
    מוסיפים מעט שמן זית וזורקים פנימה את רצועות האנטריקוט, מתבלים במלח ופלפל, מקפיצים 2-3 דקות לא יותר, ומסירים מהאש.
  • שלב 4

    1 דקות
    מנגבים עם נייר את הווק ומחממים אותו שוב.
  • שלב 5

    2 דקות
    מוסיפים שמן זית ומוסיפים את הבצל, מקפיצים כדקה וחצי ומוסיפים את הפטריות והצ׳ילי החריף. מקפיצים ומקפידים שהאש כל הזמן גבוהה.
  • שלב 6

    5 דקות
    לאחר 3 דקות מוסיפים את הטריאקי והמירין. מוסיפים את האנטריקוט. מקפיצים כדקה וחצי שהרוטב יצטמצם על הירקות והבשר. מוסיפים את הכוסברה והבצל הירוק. מוסיפים את הפסטה, 2-3 הקפצות ומגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • בשר
  • חברים
  • פסטות
  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מנות צלויות
  • בישול במחבת
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • אוכל ים תיכוני
  • מוקפצים ואסייתים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קונכיות פסטה ממולאות בגבינות ופסטו ברוטב עגבניות

    קונכיות פסטה ממולאות בגבינות ופסטו ברוטב עגבניות

    60 דקות קל
  • פסטה פטוציני ברוטב פטריות

    פסטה פטוציני ברוטב פטריות

    30 דקות קל
  • פסטה בסגנון ים תיכוני

    פסטה בסגנון ים תיכוני

    30 דקות קל
  • פסטה קלמרטה עם עגבניות מיובשות ותרד

    פסטה קלמרטה עם עגבניות מיובשות ותרד

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים