דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה מוקפצת עם זוקיני ונגיעות לימוניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה מוקפצת עם זוקיני ונגיעות לימוניות

פסטה מוקפצת עם זוקיני ונגיעות לימוניות

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: נירית פסלר
טעימה ומהירה, מרשימה וחגיגית – פסטה ארוכה ורחבה בתיבול עדין ומרענן

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
פסטה פפרדלה
1  כף
מלח (לבישול הפסטה)
2 
קישוא פרוסים
1  כף
גרידת לימון
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
4  כפות
שמן זית
3  שיני
שום פרוסות
30  גרם
חמאה
0.5 
לימון סחוט למיץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים וכף מלח. מסננים ושומרים כוס ממי הבישול.
  • שלב 2

    5 דקות
    בסיר רחב מחממים שמן זית וחמאה, כשהחמאה נמסה מוסיפים את פרוסות השום והזוקיני, מטגנים מעט ומוסיפים תבלינים, קליפת לימון ומיץ לימון ואת מי הבישול.
  • שלב 3

    5 דקות
    כשהמים מבעבעים מוסיפים את הפסטה והזוקיני, מערבבים, מסירים מהאש ומוסיפים פרמזן מגורר ומערבבים שוב.
  • שלב 4

    1 דקות
    מגישים עם עלי תימין טריים ופרמזן מעל.
פסטה מוקפצת עם זוקיני ונגיעות לימוניות

שלב 1 מתוך 4

מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים וכף מלח. מסננים ושומרים כוס ממי הבישול.

פסטה מוקפצת עם זוקיני ונגיעות לימוניות

שלב 2 מתוך 4

בסיר רחב מחממים שמן זית וחמאה, כשהחמאה נמסה מוסיפים את פרוסות השום והזוקיני, מטגנים מעט ומוסיפים תבלינים, קליפת לימון ומיץ לימון ואת מי הבישול.

פסטה מוקפצת עם זוקיני ונגיעות לימוניות

שלב 3 מתוך 4

כשהמים מבעבעים מוסיפים את הפסטה והזוקיני, מערבבים, מסירים מהאש ומוסיפים פרמזן מגורר ומערבבים שוב.

פסטה מוקפצת עם זוקיני ונגיעות לימוניות

שלב 4 מתוך 4

מגישים עם עלי תימין טריים ופרמזן מעל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פיוזן
  • חגיגה
  • חברים
  • פסטות
  • פסטות
  • בראנץ'
  • תוספות
  • גבינות
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • אוכל טבעוני
  • בישול במחבת
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פסטה עם פטה, פטריות ועגבניות צלויות

    סלט פסטה עם פטה, פטריות ועגבניות צלויות

    70 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב שמנת וברוקולי

    פסטה ברוטב שמנת וברוקולי

    30 דקות קל
  • פשטידת גבינות ופסטה

    פשטידת גבינות ופסטה

    60 דקות בינוני
  • פסטה שמנת ופטריות

    פסטה שמנת ופטריות

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים