דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה נוצ׳יאולה מוקרמת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה נוצ׳יאולה מוקרמת

פסטה נוצ׳יאולה מוקרמת

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: ענת אלישע
רוטב שמנת פטריות עשיר בטעמים ותבלינים. מוקרם על פסטה קטנה ובשרנית שכיף לאכול.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
פסטה פרפקטו קסרצ'ה
400  מיליליטר
מים
500  מיליליטר
שמנת מתוקה
60  מיליליטר
יין לבן
50  גרם
חמאה
3  כפות
שמן זית
2  סלסילות
פטריות שמפיניון טריות
1 
בצל בינוני קצוץ
1  שן
שום מגוררת
0.25  זר
עירית קצוצה
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט טחון
50  גרם
פרמזן מגורד מגוררת
150  גרם
גבינת מוצרלה מגוררת
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר רחב שמים שמן זית וחמאה. מחכים עד המסה של החמאה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את שן השום ומערבבים כדקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הפטריות ומטגנים גם אותן עד הזהבה קלה. מוסיפים חצי מכמות העירית הקצוצה ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את היין, מערבבים ומחכים כדקה. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    8 דקות
    מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומכסים את הסיר. מנמיכים להבה ומבשלים כ 8 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים היטב ומבשלים עם מכסה סגור עוד 10 דקות (מערבבים מדי פעם).
  • שלב 7

    0 דקות
    מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מסירים את המכסה של הסיר, מפזרים את הגבינות ושאר העירית. מכניסים לתנור להקרמה והזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פסטה קר שכל הילדים אוהבים

    סלט פסטה קר שכל הילדים אוהבים

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    20 דקות קל
  • פסטה בולונז לבבות

    פסטה בולונז לבבות

    45 דקות קל
  • קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים