דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה פפרדלה ברוטב פטריות וערמונים מוקרם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה פפרדלה ברוטב פטריות וערמונים מוקרם

פסטה פפרדלה ברוטב פטריות וערמונים מוקרם

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: ירון צחר
פסטה ברוטב פטריות וערמונים, טעמים אגוזיים, עם רכות של שמנת שעוטפת את הכל בקרמיות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פרפקטו פסטה פאפארדלה רחבה (פפרדלה) אסם
5 
פטריות פורטובלו פרוסות
5  גרם
פטריות שימג'י מיובשות
0.5  כוס
מים חמים, להשריה
30  גרם
חמאה
8 
ערמונים קלופים ומבושלים אפשרי מאריזה בוואקום
0.25  כוס
יין לבן
1  כף
גבינת פרמזן מגוררת מגורר
0.5  מיכל
שמנת מתוקה
1  זר
פטרוזיליה קצוצים דק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לסיר בינוני עם שני שליש מי מלח רותחים מכניסים את עלי פסטה פפרדלה(רחבים) ומבשלים במשך כ-4-5 דקות, עד למצב אל דנטה (כמעט מבושל לחלוטין).
  • שלב 2

    0 דקות
    מסננים ומניחים בקערה. (יוצקים מעט שמן על הפסטה, ולערבב, על מנת למנוע הדבקות).
  • שלב 3

    0 דקות
    במקביל, מוסיפים את פטריות הפורצ'יני המיובשות לקערית המכילה מים חמים ומשרים במשך כ-15 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים את הפטריות מהמים, מניחים על צלוחית, ושומרים על המים. יעשה במים שימוש מאוחר יותר.
  • שלב 5

    0 דקות
    במחבת רחב ממסים את החמאה ומאדים את הפטריות, כשהן מזהיבות מוסיפים למחבת את הערמונים, מאדים אותם במשך עוד כדקה אחת ויוצקים למחבת את היין היבש.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים למחבת את המים שבהם השרנו את הפורציני, את גבינת הפרמזן והשמנת המתוקה, מתבלים במלח ופלפל. ומערבבים היטב.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את הפסטה המבושלת ומבשלים עוד דקה עד שהרוטב נספג ומגישים מיד.
  • שלב 8

    0 דקות
    מפזרים מעל את גבינת הפרמזן מגוררת וכן את עלי הפטרוזיליה הקצוצים דק.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פסטה קר שכל הילדים אוהבים

    סלט פסטה קר שכל הילדים אוהבים

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    20 דקות קל
  • פסטה בולונז לבבות

    פסטה בולונז לבבות

    45 דקות קל
  • קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים